Ugrás a tartalomra

 

speciális kutyás oktatások 

 

Speciális oktatásainkkal színesebbé teheted életedet kis kedvenceddel és szorosabbá fűzheted kapcsolatodat vele, hogy hű társad maradhasson egy életre. Az, hogy négylábú barátod együttműködővé váljon nem csak az engedelmeségi tanfolyamok által érhető el, hanem nagyban függ attól is, hogy mennyire vagy kreatív, és töltöd meg olyan játékokkal, feladatokkal, sportokkal közös világotokat, amiket mindketten élveztek, és szerettek űzni. Válogass színes képzésink közül, hogy új ismeretekkel gazdagodhassatok a kutykiképzés terén!

 

 


 

A kutya - gyermek kapcsolat kialakítása hasonló korosztályú gyerekekkel egy kis létszámú csoportban a hozzájuk igazított vidám gyakorlatokkal tűzdelt képzés keretében történik. Így ez az alap engedelmességi tanfolyamot kiegészítő program  nem csak a kutya - gyermek kapcsolat megszilárdításában hasznos, de a kreatív ügyességi játékokkal kiegészítve szórakoztató is a kis gazdiknak. 

 


 

Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg közös erővel elrejtett szagmintákat a fűben, fák törzsén, autón, vagy táskákban.   
Ez a tanfolyam játékosan tanít együttműködést a kutyusnak, és a gazdi is örömét lelheti kis kedvence sikereiben.

 


 

Izgalmas feladat lehet kedvencednek, és Neked is megtapasztalni, vagy hobbiként űzni ezt a kutyás sportágat, melynek lényege, hogy kutyád zseniális orrművével felkutasd az "eltűnt" személyeket, akár az iskolában, akár külső helyszínen.

 


 

Fantasztikusan felépített kutyás társasjátékhoz hasonlít a legjobban ez a fogalkozás. Az engedelmességi feladatokat fel tudod fejleszteni általa egészen a póráz nélkül végzett engedelmes munkáig. Nagyon jól növeli kutyusod koncentrációját, lefárasztja őt agyilag, és fejleszti a kutya-gazda összhangot ez a képzésforma.

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak