Ugrás a tartalomra

 

Elvégeztetek egy alap engedelmességi tanfolyamot, és szeretnétek tovább fejlődni?

Ha eldöntötted, hogy a tudás szintentartása, vagy a továbbfejlődési lehetőség a célod egy alap tréning elvégzése után, akkor választhatod egyéni, vagy csoportos képzés keretében is haladó tréningünket, melyet kinti helyszínen gyakorlunk a kutyusokkal.

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 
 

obedienceSzeretnéd megtapasztalni, hogy milyen kutyusodat Láthatatlan Pórázon sétáltatni?

A láthatatlan pórázos séta, vagyis a szabadon lábnál követés csak az egyik eredménye a jól végzett közös munkának, ezen kívül megtapasztalhatod, hogy milyen is amikor együtt működve, egymást megértve és támogatva tudsz kutyusoddal együtt létezni a mindennapokban. Ráadásul, hogy színesítsük a kapcsolatotokat, megtanulhatod az apportírozást is, mellyen nem csak szórakoztathatod, lefárszthatod, de engedelmességre is nevelheted kedvencedet. Ehhez ajándék eszközt is biztosítunk számodra!
 

 

Amiket itt tanulhatsz:

  • behívás egyre messzebbről

  • távolból adott feladatok elvégzése

  • Láthatatlan póráz

  • "NEM" kontroll magasabb szint (élelem, kedvenc játék, étel elvétel)

  • orvosi vizsgálatra felkészítés

  • helyben maradás magas ingerek mellett is

  • aktivitások

  • apportírozás (ajándék dummy)

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000 Ft.

Amennyiben hozol magaddal egy másik saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz, ha nem egyforma képzésre iratkozol be, akkor az olcsóbb bérlet árából!

 

Induló képzéseinkre az alábbi eseményeknél jelentkezhetsz!

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak