Ugrás a tartalomra

 

happility

 

Mi lesz az alap engedelmességi tréning után fürge barátoddal?!


Ha már az alap feladatok jól mennek, és szeretnél továbbra is együtt tanulni, fejlődni, és szórakoztató órákon részt venni aktív négylábú kedvenceddel, akkor a hobbi agility órákat nektek találták ki. Kérjük, hogy mielőtt ezt a képzést választanád végezz el egy alap engedelmességi tanfolyamot! Ezek a következő linken elérhetőek: http://ebmester.hu/engedelmessegi-oktatas/alap-engedelmessegi-oktatas

A Happility, az agility kutyás sport-ból kialakított vidám hangulatú óra, ahol nem kell a feladatok tökéletességével foglalkoznod, hogy minden zónát érintsen a kutyus lába, viszont egy aktív testmozgást biztosít négylábú barátodnak, ahol a felesleges energiáit levezetheti a saját és a gazdi örömére.

Ez a téning forma az agilityből vett akadályokkal, dummy dobással, zsákmányjátékkal, vagy trükkökkel átszőtt kutyás kikapcsolódási lehetőség azoknak a gazdiknak, akik szeretnék tovább fejleszteni kedvencükkel a kapcsolatukat, és együttműködésüket tökéletesíteni, vagy új alapokra emelni.

A pálya közepén van a gazdi a kutyusával, és az akadályok körben vannak felépítve, hogy így haladhassatok egyikről a másikra. A gyakorlás csoportosan kezdődik az akadályok megismerésével, elismétlésével, majd az óra második felében mindenki végig megy a pályán egyedül is kis kedvencével, míg a többiek más feladatokat gyakorolnak körülöttük. 
 

Mi szükséges hozzá?

 

A agility pályát mi állítjuk fel, és az egyéb kiegészítőket is mi biztosítjuk, úgyhogy neked csak egy lelkes kutyust és juatlomfalatot kell hoznod magaddal.

Az órákon használunk dummyt, és különböző zsákmányjátékokat, az Agilityből vett palló, mérleghinta, ugró, kerülő és kúszó akadályokat, melyek használatához a kutyusoknak már ismerniük, és alkalmazniuk kell tudni a következő vezényszavakat: ül, fekszik, marad, lábhoz, amiket egy alap engedelmességi tanfolyamon tanultak. Minimum ezek ismeretével már el tudtok indulni egy Happility pályán.

Az órai gyakorlás kint történik a szabadban, ami szintén nehezebb terep a kutyusoknak, de egy már összeszokott párosnak ez nem jelenthet gondot, sőt a pályák nehézségét is növelni tudjuk az alkalmak során a haladástól függően különböző kihelyezett "csapdákkal". Ezek a kihelyezett "csapdák" pár elszórt kutyajáték, és élelem lesznek, melyek mellett a kutyusoknak ugyanúgy a gazdira kell figyelniük, és nem csábulhatnak el. Fejlődni vágyó kutya-gazdi párosok a távolról irányítást is begyakorolhatják az alkalmakon.

Ez a képzés minimum 3, maximum 8 fős csoportban, vagy egyéni képzéssel is kérhető az EbMester - Kutya Élmény Park-ban. 

 

Időtartam és díjazás
 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten változó időpontban kerülnek megtartásra, de általában van hétköznapi és hétvégi óránk is.

A  8 alkalmas bérlet díja 32.000 Ft. 

Amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz az egyik (olcsóbb) bérlet árából!

Egyetlen bérlettel egy éven keresztül bármikor ellátogathatsz a kitűzött óráinkra.

 

Csupa izgalmas feladat egy jó hangulatú órán négylábú barátoddal. 
Gyertek el és próbáljátok ki Ti is!

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak