Ugrás a tartalomra

               

A csoportban végzett feladatok alatt kapcsolatunk fejlődik, és kutyánk megtanul társaságban is viselkedni.

 

kutya csoport

 

Intenzív Alap engedelmességi tanfolyamunk segítségével kutyád 4 hét alatt megtanulja az alap feladatokat, szocializálódik és fejleszti az engedelmességi képességeit. Csapatunk tapasztalt oktatói segítenek abban, hogy kutyád boldog és kiegyensúlyozott legyen. Csatlakozz hozzánk, és élvezd a kutyáddal töltött időt! A családias hangulatú, pozitív megerősítéses tréningjeink garantáltan segítenek abban, hogy kutyád boldog és engedelmes legyen. Jelentkezz most az alap engedelmességi tanfolyamunkra, hogy biztonságos környezetben megalapozd és harmonizáld egy életre kettőtök bizalmon alapuló kapcsolatát! Az elvégzett alap engedelmességi képzés után lehetőségetek nyílik haladó, és felsőfokú képzéseinkre is ellátogatni, ha nagyobb kihívásokat jelentő feladatokban is megerősítenéd kis kedvenced kiképzését.

Vegyél részt egy szuper hangulatú, csoportos alap engedelmességi képzésen négylábú társaddal a szabadban zárt, biztonságos, füves területen!

Ezeken a csoportos képzéseken minimum 3, és maximum 9 fő társaságában vehetsz részt hetente azonos időpontokban az EbMester Kutyaiskolában. A képzés megalapozza a kutya-gazda kapcsolatot, harmónikussá és jól működővé teszi miközben kedvenced szocializálódik más emberek, ebek, és idegen tárgyak társaságában. Tanfolyamainkra bármilyen fajtájú, és korú (3 hónapnál idősebb) kis kedvenceddel ellátogathatsz.

A tanfolyam elvégzése mellettt lehetőséged nyílik kor, és méret szerint válogatott klubfoglalkozásainkra is ellátogatni kedvező áron, hogy még több lehetőségetek legyen kikapcsolódni, és együtt fejlődni!

 

Amiket itt tanulhatsz:

 

 • szocializáció más kutyák és emberek társaságában
 • kutya-gazda kapcsolat fejlesztése
 • szabályok kialakítása
 • pórázfegyelem
 • helyére küldés
 • szemkontatktus felvétel
 • "nyugi" póz
 • ül, fekszik
 • helybenmaradás
 • láb mellett vezetett séta
 • behívás
 • klikkertréning
 • "NEM" kontroll

 

Hogyan épülnek fel az órák?

 

Az első alkalommal ismerkedünk egymással, és az iskolával, és egy pár alap feladatot sajátítunk el, miközben megbeszéljük a legfontosabb elméleti tudnivalókat, a szabályok kialakításával kapcsolatosan.

Második alkalomtól adunk klikkereket, melyekkel megkezdődik a gyakorlatozás, de minden óra végét játékkal zárjuk. Kölyök csoportoknál kicsit lazább órákat tartunk, hiszen ők még nagyon szétszórtak tudnak lenni, de az alapokat már velük is szépen el lehet sajátítani. Vannak feladatok, melyek ismétlődnek az egyes órákon, viszont a tanfolyam anyagának nagy része egymásra épül, ezért a legjobb, ha minden alkalomra el tudtok jönni a képzés ideje alatt, de természetesen, ha egy-két alkalommal kimaradtok, akkor a pótlásra több lehetőségetek is van, akár egyénileg, akár csoportosan.

Az utolsó alkalommal ki lehet próbálni különböző játékokat, haladó feladatokat és eszközöket, hogy megtapasztalhassák a kutya-gazdi párosok, hogy milyen irányban éredemes tovább indulniuk, ha kutyás sportokban, vagy engedelmességi részen szeretnének tovább fejlődni.

A tanfolyam végén mindenki kap egy értékelést és oklevelet a vizsga után. A képzés elvégzése viszont akkor lesz a legsikeresebb, ha a tanultakat nem csak a kutyiskolában gyakoroljátok, hanem napi szinten akár otthon, vagy séta közben is!

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 4 hetes, ami 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra (hétfő-szerda, vagy szombat-vasárnap elosztásban).

A tanfolyam díja 49.000 Ft helyett 45.000 Ft. 

Amennyiben hozol magaddal még egy saját kutyát, vagy kutya-gazda párost az iskolánba, akkor 20% kedvezményben részesülhetsz az egyik bérlet árából!

Személyes tanfolyamainkon a képzés második alkalmán mindenki kap egy ajándék klikkert.


 

Induló képzéseinkre az alábbi eseményeknél jelentkezhetsz!

 

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak