Ugrás a tartalomra

Esős időben is meg lesz tartva az óra?

Időjárás előrejelzéstől függetlenül a legtöbb kutyaiskolai alkalmat megtartjuk, úgyhogy alap esetben jobb, ha arra készülsz, hogy minden óra meg lesz tartva a tanfolyamotokból. Gyenge esőre, szélre fel lehet készülni a megfelelő öltözettel, és a talaj vízelvezetése is rendkívül jó, úgyhogy sárra végképp nem kell számítanod az alkalmakon.

Mit hozzak az órákra?

-Egészséges, éhes kutya

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, vagy egészségügyi probléma miatt indokolt, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

Hogyan tudok pótolni?

Akkor, ha közbejött valami, és egy-két órán nem tusz részt venni, úgy akár egyénileg tetszőleges időpontban, de ilyenkor felárral, vagy egy másik éppen futó csoportban, ilyen módon díjmentesen, de fix időpontban is lehetőséged van pótolni. 

Amit viszont nem feltétlenül tudunk garantálni, az az, hogy pont ugyanarra az elmaradt órára tudtok becsatlakozni egy másik csoportba, ahanyadik órát kihagytátok. 

Milyen oltások szükségesek?

Kölyök kutyákkal a kutyaiskolába legkorábban jönni 3 hónapos kortól lehetséges, abban az esetben, ha kutyus megkapta az alap oltásait, és az állatorvos engedei, hogy társaságba menjen, ami általában a 3. kombinált oltás után szokott megtörténni. 

Idősebb ebeknél nagyon fontos, hogy az évente ismétlendő kötelező oltásai meglegyenek, úgy a veszettség elleni, mint a kombinált is.

Az első találkozásnál elkérjük az oltási könyvet az oltások meglétének ellenőrzésére.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak