Ugrás a tartalomra

 

 

kutyakiképzés kutyaiskola ebmester

 

Engedelmességi oktatásainkat kicsiknek és nagyoknak Göd és Sződliget között lévő kutyaiskolánkban csoportosan tartjuk egyénileg, vagy gondosan összeválogatott három-nyolc fős csoporttal a nyílt terepen, de zárt kerítés mögött. Fűvel borított kutyaiskolánkban nagyon sok új tapasztalatot szerezhetsz, például hogy mennyire tudod irányítani kutyád figyelmét egy ilyen ingerekkel dúsított területen, és hogyan viselkedik más kutyák, vagy egyéb állatok, idegen szagok jelenlétében. A társas viselkedést és a kutya-gazda kapcsolatot is nagy mértékben fejleszti, harmónikussá teszi ez a képzés forma, ezért ajánjuk Mindenkinek, aki most vág bele a kutyázásba, és annak, is, aki már tapasztaltabb. A kutyákkal való fogalalkozás egy élet fogytig tartó tapasztalás, és tanulás, mert mindig találkozhatsz új szituációkkal, amikben kis kedvencednek egy-egy újabb oldalát ismerheted meg. 

Alap, Haladó, Felsőfokú Engedelmességi tanfolyamainkon elérheted, hogy négylábú társad nehezebb körülmények között is figyeljen, és hallgasson Rád, vagy akár póráz nélkül sétáljon nyugodtan a lábadnál. Eredményeidnek csak képzeleted szabhat határt, mert mi minden segítséget megadunk, ahhoz, hogy elérd céljaidat a pozitív megerősítéses kutyakiképzési technikákkal, amiket tanítunk képzéseinken.

 


 

Mivel kis létszámú csoportokkal dolgozunk, ezért nyolc, vagy négy hetes alap engedelmességi képzéseinket rendszeresen elindítjuk hétköznapi, és hétvégi időpontokon is, melyekre külön be lehet jelentkezni akár kölyök, akár felnőtt kutyusokkal bármilyen fajtáról, vagy keverék kutyusról legyen szó, de külön kistestű kutyás csoportokat is indítunk, hogy négylábú barátod jobban beilleszkedhessen az első tanfolyamának közösségébe. Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a pozitív megerősítéses tréning alapjait, és kapsz egy klikkert is ajándékba, mely a segítségedre lesz a tanulásban!

 


 

Az alap tudás megszerzése után alkalmad nyílik egy összetettebb, és nehezebb feladatokat felvonultató tanfolyam elvégzésre, ahol nem csak még inkább megszilárdíthatod kapcsolatodat kis kedvenceddel, de megtaníthatod neki az apportírozást is, ami lemozgatja kis kedvencedet anélkül, hogy hosszú sétára kelljen menned vele. Ehhez az apport tárgyat ajándékba adjuk! Továbbá, ha szeretnéd, hogy messziről is tudd instruálni négylábú barátodat, akkor fejlesszétek magatokat tovább ezen a következő lépcsőfokot jelentő képzésen. 

 


 

Még mindig van hova fejlődni a haladó képzésünk után, hiszen a többféle szituációs feladatnak köszönhetően elérheted akár azt is, hogy kutyák szoros társaságában, és póráz nélkül is tudj hatni négylábú társadra. Ezen a szinten, ha eleget gyakoroltatok, és gyakoroltok, akkor már a távolról végzett munka sem lesz akadály számotokra. 

 


 

Vedd igénybe négy hetes alap engedelmességi képzéseinket, ha számít az idő! Ezzel a tanfolyam típusunkkal egy hónap alatt, heti két alkalommal elsajátíthatod a kutyatartáshoz nélkülözhetetlen alapokat!

 


 

Ez az oktatási forma ideális lehet számodra, ha kutyaválasztás előtt állsz, vagy ha rengeteg kérdésed merült fel mióta kutyát tartasz, és szeretnéd otthonról feltenni kérdéseidet egy tapasztalt kutyatrénernek, aki bevezet Téged a kutyák világába és a specálisan erre fejlesztett vitruális osztálytermen belül kis csoportban elvégezheted az alap engedelmességi tréningünket.

  

sétáltatást segítő képzések laza póráz

 

Az Alapok megléte után kiegészítő oktatásinkon a kutyasétáltatásra specalizálódva újabb kis kurzuson vehetsz részt a Laza Póráz, Láthatatlan Póráz, vagy Városi Séta tanfolyamainkon. Ezek a képzések számodra lettek kitalálva, ha már elkezdtetek együtt dolgozni kutyusoddal, de a sétáltatás még mindig több fejtörést okoz, mint élvezetet.

 


 

Laza Póráz tanfolyamunkat az iskolánkban tartjuk, és ott tanulhatod meg a nyugodt stétáltatáshoz, és az aközbeni figyelemhez a legfontosabb gyakorlatokat, mely képzésünk öt alkalmas. 

 


 

Végül ez, a szintén öt alkalmas képzésünk helyszíne már a városban található, ahol élesben is lefektetjük a sétáltatás szabályait, és életszerű helyzetekbe helyezzük a megszerzett tudást.

 


 

Alap, Haladó, Felsőfokú Engedelmességi tanfolyamainkra, melyek az EbMester Kutyaiskolában indulnak 2024. Július-Augusztus hónapban MOST 20% kedvezmény jár 2024.07.10-2024.08.10-ig!

Az akció nem vonatkozik a Laza Póráz, Városi séta és a Duna-parti Suli tanfolyamainkra, és más kedvezménnyel nem összevonható.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak