Ugrás a tartalomra

 

 

Kutyatánc

Azon kapod magad otthon, hogy kutyusod veled együtt "táncol" egy jó zenére, akkor a Dog Dancinget nektek találták ki. Ajánlott minden kutya-gazdi párosnak akik szeretnének egy vidám, lendületes, kreatív és látványos közös hobbit űzni.

Feltétele, hogy már legalább egy alap engedelmességi tanfolyamon részt vettetek, hiszen ennek a tanfolyamnak az engedelmesség az egyik alap építőköve. Remekül fejleszti a koncentrációt, az önbizalmat, a pontosságot az elvégzett feladatokban, és a párosok együttműködését.

Egy ilyen tanfolyamon beletanulhattok a trükkök tanításába, és egyedi feladatsort állíthattok össze a képzés végére személyre szabottan, akár zenei aláfestéssel, ha ahhoz van kedvetek. A koreográfiát saját magad állíthatod össze tanárod készséges segítségével, és az alap trükkök megtanulása után képes leszel bemutatni pár percben egy olyan táncos előadást négylábú barátoddal, vagyis kűrt, mely leginkább rólatok szól, rólad és a kutyusodról.

Lehetőséged nyílik arra, hogy figyelmbe véve az eddigi tudásotokat, a képességeitekhez mérten egy teljesen egyedi, személyre szabott, kreatív mozdulatsort sajátíthass el kutyusoddal. A kutyatánc órák a trükk tanításra épülnek, így, ha a trükkök tanítása után érdeklődsz, akkor gyere el Happility óráinkra, vagy Klubfoglalkozásainkra, ahol szintén elő szoktak fordulni trükktanítási feladatok kutyaiskolánkban.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak