Ugrás a tartalomra
idős kutya tanítása

Idős kutyák számára is ugyanolyan fontos a mozgás és a szellemi egészség megtartása, sőt talán nekik még fontosabb ez utóbbi, mint fiatalabb társaiknak.
Idős, vagyis hét éves kor körüli kutyáknak is szükségük van még a napi rendszeres mozgatásra és törődésre. Személyiségükön már nem sokat alakíthatunk, de még mindig taníthatunk nekik új dolgokat.

Az eb fizikai állapotához mérten választott tevékenységek, a sétáltatás, a trükkök tanítása, vagy az interaktív játékok mind segíthetnek kedvencünk fitten és egészségesen tartásában.

Ha már egy összeszokott páros vagyunk a kutyánkkal, akkor észre fogjuk venni a jeleket, hogy mikor végez a kutyánk olyan feladatot, ami neki már fájdalommal jár, és ezeket kerülve mindig találhatunk más elfoglaltságot számára melyet élvezhet.

Ha csak most került hozzánk egy ilyen idős kutya, akkor se pánikoljunk, inkább faggassuk ki a kutya előző tulajdonosait, vagy a menhelyi dolgozókat, amennyiben örökbefogadjuk őt, hogy mik azok a dolgok, amiket szeret, tud és még megtehet az eb. Milyen betegségei voltak eddig, és mire érzékeny?

Állapotának felmérésében egy hozzáértő kutyatréner, vagy az állatorvos is segíthet.

A felmérés után kialakítható egy személyre szabott tréning, mely tartalmazza a már eddig is említett alap engedelmességi feladatok gyakorlását, trükköket, és egyéb együtt élési szabályok kialakítását, fenntartását.

A lényeg, hogy Ön és kutyája boldogan együtt tudjanak élni és örömmel töltsék el a közös foglalkozások mindkettőjüket.

Idős kutya tréning elemek:

- étrend tanácsok
- aktív időskor
- szellemileg is fitten tartó játékok
- alap engedelmességi gyakorlatok
- trükkök tanítása igény szerint
- könnyű séta, nyugodt együtt élés

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak