Ugrás a tartalomra

Kölyök Klub - Kutyaovi

 

kölyök klub klubfoglalkozás kutyaovi

 

Minnél korábban kezdjük, annál jobb.

Kölyök kutyusok oktatása amikor az állatorvos is engedélyezi az elengedhetetlen oltások megléte után, általában a harmadik hónapban megkezdődhet. Ilyenkor még mielőtt az alap engedelmességi képzésre vinnéd a kölyköt érdemes vele ellátogatni egy-egy ovis foglalkozásra, mely még inkább csak a környezethez és a társakhoz szoktatásról szól néhány alap feladat elsajátítása mellett. A kutyaovi szuper bevezetője lehet egy alap engedelmességi tanfolyamnak, de azt nem helyettesíti. Ezeken a foglalkozásokon megtapasztalhatja a kölyök, hogy milyen egy kutyás csoportban a szabadban lenni, szokhatja az új hangokat, zajokat és illatokak, de megízlelheti a gazdival közös munka gyümölcsét is. Így a kölyök számára valamilyen módon jövedelmező együttműködés nagyon fontos és maradandó élménnyé válik, mely a későbbi tanulmányai során neked lesz segítség.

Minden esetre könnyebb még egy el nem rontott kutyánál kialakítáni a megfelelő viselkedést, mint később kijavítani egy-egy már berögzött rossz szokást. Nem utolsó sorban a kapcsolatodat is elmélyítheted a közös feladatok közben amiknek segítségével felépítheted azt a bizalmi rendszert, amelynek köszönhetően egy szófogadó kutyussal leszel gazdagabb a kutyusod pedig tudni fogja, hogy mivel tegyen még boldogabbá téged.

Kölyök korban a kutyusok még sokkal jobban kötődnek a gazdájukhoz és sokkal befogadóbbak a tanításra, na meg persze a játékra is, de mindennek megvan a maga ideje.

Ma már nagyon divatos és felelősségtudatos cselekedet, ha a kis négylábú újoncot kutyaoviba viszed, de nem mindegy, hogy milyen ovit választasz.

Egy biztonságosan elkerített helyen, ahol a foglalkozások zajlanak egy tapasztalat kutyatrénerrel jó esélyekkel indulsz el az ovis foglalkozások sikeressége felé. Az alap engedelmességi feladatok megtanulásán kívül fontos a kutya szocializálódása is más kölykök közt, hogy megtanuljon bánni más ebekkel is. Az oktató már az ovis kutyusok gazdáinak is tud ajánlani olyan verseny vagy közös kikapcsolódási formát, amit a gazdi és kutyus is szívesen végez majd a hétköznapokban, és hasznos tanácsokkal látja el őket. A tréner azt is figyelembe is veszi az órákon, hogy mennyi ideig tud feledatokat megoldani a kiskutya, és mikor kell egy kis szünetet tartani az órák alatt.

Egy kutya nagyon gyorsan felnő, és ha már kialakultak rossz szokásai akkor is érdemes iskolába vinni, hiszen akkor is sokat javíthatsz kapcsolatodon az új vagy kikopott dolgok (újra)tanulásával, de ha van alkalmad rá, akkor a legjobb, ha amint lehet elkezded a kölyök következetes nevelését otthon is és a választott oviban egyaránt.

Az a "keret", melyet ilyenkor építesz kutyusod köré biztonságot nyújt majd számára később is és megalapozza a harmónikus kutya-gazda kapcsolatot, amit napi szintű gyakorlással szilárdíthatsz meg és tarthatsz fennt egy életen át.

Leginkább 3-8 hónapos korig ajánljuk a kutyaovis foglalkozásokon való részvételt az alap engedelmességi tanfolyam elvégzése előtt, vagy közben az EbMester Kutyaiskolában. Sokat segíthet, ha a kutyád még több helyzetben megismeri a helyet, és a kutyás közösséget amikor elindulsz vele egy alap engedelmességi tanfolyamon.  A klubfoglalkozáson az alap engedelmességi feladatokat gyakoroljuk, amiket már a tanfolyamról ismerhettek.
 

 

Időtartam és díjazás

 

2.500,- Ft/1 óra/alkalom

Bérlet: 3 alkalom 6.000,- Ft, 5 alkalom: 8.500,- Ft, vagy 10 alkalom: 15.500,- Ft


 

Időpontok

 

Hétköznap délután, este, vagy hétvégén változó időpontokban, amikre telefonon, vagy a csoportunkban lehet bejelentkezni, melyhez a regisztráció után kiküldött válasz e-mailben kapsz egy linket.

 

 

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak