Dog Dancing

Kutyatánc

Azon kapod magad otthon, hogy kutyusod veled együtt "táncol" egy jó zenére, akkor a Dog Dancinget nektek találták ki. Ajánlott minden kutya-gazdi párosnak akik szeretnének egy vidám, lendületes, kreatív és látványos közös hobbit űzni.

 

Feltétele, hogy már legalább egy alap engedelmességi tanfolyamon részt vettetek, hiszen ennek a tanfolyamnak az engedelmesség az egyik alap építőköve. Remekül fejleszti a koncentrációt, az önbizalmat, a pontosságot az elvégzett feladatokban, és a párosok együttműködését.
 

dogdancing kutyatánc oktatás


Ezen a 8 alkalmas tanfolyamon beletanulhattok a trükkök tanításába, és egyedi feladatsort állíthattok össze a képzés végére személyre szabottan, akár zenei aláfestéssel, ha ahhoz van kedvetek. A koreográfiát saját magad állíthatod össze tanárod készséges segítségével, és az alap trükkök megtanulása után képes leszel bemutatni pár percben egy olyan táncos előadást négylábú barátoddal, vagyis kűrt, mely leginkább rólatok szól, rólad és a kutyusodról.

Ezzel a tanfolyammal lehetőséged nyílik arra, hogy figyelmbe véve az eddigi tudásotokat, a képességeitekhez mérten egy teljesen egyedi, személyre szabott, kreatív mozdulatsort sajátíthass el kutyusoddal.

Mivel kis csoportban, vagyis 3-8 fővel egyszerre történik az oktatás, így mindenkire elég idő jut az órákon, de, ha mégis egyénlieg járnál erre a tanfolyamra, természetesen arra is van lehetőséged.
 

 

Árak

 

Induló tanfolyamok