Trükk Mester

A Trükk Mester kurzus 10 alkalmán, 10 féle trükköt tanulhatsz meg kutyusoddal, és akár egymásba fűzve elő is adhatod, mint egy kerek előadást. Igazából csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy kis kedvenceddel miket tudsz megvalósítani, és bemutatni mások előtt.

Ha már elvégezted az alap tanfolyamot, akkor már könnyebben rá tudod venni négylábú barátodat a tréner segítségével, arra, hogy végrehajtsa a kívánt feladatokat, úgy, mint például a meghajlás, mancs rátétele az orra, vagy az integetés, de lehetőség van egyéni trükkök tanítására is.

hajol trükk
A hajol trükk bemutatása.

 

Négylábú barátaink örömére ezeknek a trükköknek az oktatását is jutalomfalattal fogjuk elkezdeni, viszont "klikk" hangot is adunk mellé, hogy segítsük a tanulási folyamatot, majd fokozatosan, ahogy lehet elhagyjuk a falatok adását, és helyette csak klikkert használunk. Ezért nem árt, ha már használtál ilyen kiképző eszközt előzőleg, de, ha még nincsen saját klikkered az nem baj, mert azt biztosítjuk számotokra a tanfolyam idejére.

Fontos azonban, hogy ne csak a heti egy tanfolyami alkalmon gyakoroljál kis kedvenceddel, hanem lehetőleg otthon is minél többet, mert csak így lesz garantált a haladásotok, és fejlődésetek a trükkök szintjeiben.

A trükkök tanítása nem csak kikapcsolódás és remek mentális tréning kutyusod számára, de akár fárasztóbb is lehet, mint egy óra séta a szabadban, ezért mozgékony kedvencek számára is tökéletes kurzus a Trükk Mester. Nem csak a feladtra, és a gazdira koncentrálást tanulják meg a kutyusok a tanfolyamon, hanem önfegyelmet is gyakorolnak közben, amire az élet más területein is nagy szükségük lehet.

Csoportosan 5-6 fő társaságában lesz lehetőséged elsajátítani a fent felsorolt trükköket hétről-hétre, vagy akár egyéni tréning keretében is választhatod a Trükk Mester tanfolyamot, ha már elvégezted az alap képzést.
 

kukucs trükk
A kukucs trükk bemutatása Árnyékkal.

 

 

Árak

 

Induló tanfolyamok

Képzésre, vagy programra jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).