Trükk Mester

A Trükk Mester kurzus 10 alkalmán, 10 féle trükköt tanulhatsz meg kutyusoddal, és akár egymásba fűzve elő is adhatod, mint egy kerek előadást. Igazából csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy kis kedvenceddel miket tudsz megvalósítani, és bemutatni mások előtt.

Ha már elvégezted az alap tanfolyamot, akkor már könnyebben rá tudod venni négylábú barátodat a tréner segítségével, arra, hogy végrehajtsa a kívánt feladatokat, úgy, mint például:

  • szégyelld magad 
  • pörög-forog
  • csapj bele
  • tolat
  • kukucs
  • bumm(hempereg)
  • áll(ott áll)
  • nyolcas
  • kereszt
  • hajol

 

hajol trükk
A hajol trükk bemutatása.

 

Négylábú barátaink örömére ezeknek a trükköknek az oktatását is jutalomfalattal fogjuk elkezdeni, viszont "klikk" hangot is adunk mellé, hogy segítsük a tanulási folyamatot, majd fokozatosan, ahogy lehet elhagyjuk a falatok adását, és helyette csak klikkert használunk. Ezért nem árt, ha már használtál ilyen kiképző eszközt előzőleg, de, ha még nincsen saját klikkered az nem baj, mert azt biztosítjuk számotokra a tanfolyam idejére.

Fontos azonban, hogy ne csak a heti egy tanfolyami alkalmon gyakoroljál kis kedvenceddel, hanem lehetőleg otthon is minél többet, mert csak így lesz garantált a haladásotok, és fejlődésetek a trükkök szintjeiben.

A trükkök tanítása nem csak kikapcsolódás és remek mentális tréning kutyusod számára, de akár fárasztóbb is lehet, mint egy óra séta a szabadban, ezért mozgékony kedvencek számára is tökéletes kurzus a Trükk Mester. Nem csak a feladtra, és a gazdira koncentrálást tanulják meg a kutyusok a tanfolyamon, hanem önfegyelmet is gyakorolnak közben, amire az élet más területein is nagy szükségük lehet.

Csoportosan maximum 5 fő társaságában lesz lehetőséged elsajátítani a fent felsorolt trükköket hétről-hétre, vagy akár egyéni tréning keretében is választhatod a Trükk Mester tanfolyamot, ha már elvégezted az alap képzést.
 

kukucs trükk
A kukucs trükk bemutatása Árnyékkal.

 

Képzésen való részvételhez kattints az alábbi képzésre jelentkezés sorra!

Milyen képzés érdekel?
10 alkalmas alap engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas alap engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas egyéni oktatás
10 alkalmas haladó engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas felsőfokú engedelmességi tanfolyam
5 / 5 alkalmas sétáltatást segítő tanfolyam
10 alkalmas kutyatánc tanfolyam
10 alkalmas játékos agility
kondícójavító sport
10 alkalmas trükk tanítás
ember keresés
10 alkalmas illatminta keresés
labda terelés
Örző-védő, BH felkészítő, egyéb
Ivara
Ivartalanított
Honnan lett beszerezve a kutyus
Miket ismer
Milyen büntetést alkalmaztok
Amikor haza érkezel
Agressziót kiváltó tényezők

Friss tartalom