Ugrás a tartalomra
trükk metser tanfolyam

A Trükk Mester kurzus 8 alkalmán többféle trükköt tanulhatsz meg kutyusoddal, és akár egymásba fűzve elő is adhatod, mint egy kerek előadást. Igazából csak a kreativitásod szabhat határt annak, hogy kis kedvenceddel miket tudsz megvalósítani, és bemutatni mások előtt.

Ha már elvégezted az alap tanfolyamot, akkor már könnyebben rá tudod venni négylábú barátodat a tréner segítségével, arra, hogy végrehajtsa a kívánt feladatokat, úgy, mint például a meghajlás, mancs rátétele az orra, vagy az integetés, de lehetőség van egyéni trükkök tanítására is.

Négylábú barátaink örömére ezeknek a trükköknek az oktatását is jutalomfalattal fogjuk elkezdeni, viszont "klikk" hangot is adunk mellé, hogy segítsük a tanulási folyamatot, majd fokozatosan, ahogy lehet elhagyjuk a falatok adását, és helyette csak klikkert használunk. Ezért nem árt, ha már használtál ilyen kiképző eszközt előzőleg, de, ha még nincsen saját klikkered az nem baj, mert azt biztosítjuk számotokra a tanfolyam idejére.

Fontos azonban, hogy ne csak a heti egy tanfolyami alkalmon gyakoroljál kis kedvenceddel, hanem lehetőleg otthon is minél többet, mert csak így lesz garantált a haladásotok, és fejlődésetek a trükkök szintjeiben.

A trükkök tanítása nem csak kikapcsolódás és remek mentális tréning kutyusod számára, de akár fárasztóbb is lehet, mint egy óra séta a szabadban, ezért mozgékony kedvencek számára is tökéletes kurzus a Trükk Mester. Nem csak a feladtra, és a gazdira koncentrálást tanulják meg a kutyusok a tanfolyamon, hanem önfegyelmet is gyakorolnak közben, amire az élet más területein is nagy szükségük lehet.

Csoportosan 3-8 fő társaságában lesz lehetőséged elsajátítani a fent felsorolt trükköket hétről-hétre, vagy akár egyéni tréning keretében is választhatod a Trükk Mester tanfolyamot, ha már elvégezted az alap képzést. Trükkök tanulására lehetőséged van nálunk a Klubfoglalkozásink, Happility óráink keretein belül is tanulni.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak