Szuper Szimat Kurzus

Négylábú társad szeret szimatolgatni séta közben?

Könnyedén megtanulhatod ezt a folyamatot irányítani, amiben "jó orrú" kedvenced szívesen segít majd mindkettőtök örömére.

 

szuper szimat


Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg szagmintákat különböző helyeken, akár teljes rejtésben is.

A szagminták olyan tégelyekben kerültek elhelyezésre, amik cseppmentesen zárhatóak, de elegendő illatanyagot juttatnak a levegőbe, és viszonylag kicsik, így a különböző szinteknek megfelelően elrejthetőek. Ezeket az eszközöket, és mintákat mi biztosítjuk számotokra. 

A többféle magasságban, és különféle rejtésekben elhelyezett tégelyek megkeresére pózáron indulhatsz majd el négylábú barátoddal. A közös, szórakoztató "munka", és a sorozatos sikeres keresés élményeivel gazdagodva olyan magabiztosságot, és együttműködési készséget szerezhettek, ami garantáltan jó hatással lesz a kapcsolatotokra.

Az egyéni tréning helyszíne az lehet változó, akár háznál is történhet az edzés, de kint a szabadban is. A csoportos tréning viszont minden esetben kint zajlik a természetben, egy előre megbeszélt időpontban, és helyen.

Árnyék Szuper Szimatol
    Árnyék Szuper Szimatol

 

Küldj Nekem Email-t!