Szuper Szimat Kurzus

Négylábú társad szeret szimatolgatni séta közben?

Könnyedén megtanulhatod ezt a folyamatot irányítani, amiben "jó orrú" kedvenced szívesen segít majd mindkettőtök örömére.

 

szuper szimat


Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg szagmintákat különböző helyeken, akár teljes rejtésben is.

A szagminták olyan tégelyekben kerültek elhelyezésre, amik cseppmentesen zárhatóak, de elegendő illatanyagot juttatnak a levegőbe, és viszonylag kicsik, így a különböző szinteknek megfelelően elrejthetőek. Ezeket az eszközöket, és mintákat mi biztosítjuk számotokra. 

A többféle magasságban, és különféle rejtésekben elhelyezett tégelyek megkeresére pózáron indulhatsz majd el négylábú barátoddal.

A tanfolyam végén a mantrailing, vagyis személykeresésből is ízelítőt kaphattok.

A közös, szórakoztató "munka", és a sorozatos sikeres keresés élményeivel gazdagodva magabiztosságot szerezhettek, és a feladatok közös elvégzése egy jól működő kis csapattá kovácsol majd benneteket, ami garantáltan jó hatással lesz a kapcsolatotokra négylábú társaddal.

A képzés helyszíne az EbMester - Kutyaiskola Göd és Sződliget között a régi kettes főút mentén található.

 

Árnyék Szuper Szimatol
    Árnyék Szuper Szimatol

 

Mit hozzak az órákra?

 

-Egészséges, éhes kutyát

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

-Jutalomfalat

Lehetőleg nedves, hogy könnyen lenyelje a kutyus. Minél kisebb darabokra aprított virsli, sajt, alma, répa, amit csak szeret az eb. Ínyenceknek főtt, sült húsok darabolva, akár májról, vagy egy kis kacsacombról legyen szó. Lehet boltban vásárolt nedves, vagy szárított hús is, és különböző jutalomfalatok. Amit viszont minden nap kap otthon száraz eledel, az nem biztos, hogy eléggé motiválni fogja az iskola magas ingerkörnyezetében, így próbáljatok ki többféle falatot. 

-Víz, itató

-Első alkalommal az oltási könyv

Ennek a megkapott oltásoknál lévő pecsétekről  készült fotóját is elfogadjuk, ha azzal érkeztek az első órára. A kombinált oltásokat, és a veszettség elleni oltásokat is elllenőrizzük ilyenkor.

 

Időtartam és díjazás

 

A Szuper Szimat Tanfolyam 8 alkalmat foglalnak magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000,- Ft, de most akciósan 36.000,- Ft 2022.11.30-ig.

 

Induló tanfolyamok:

 

-2022.11.12 - 2023.01.07. szombat 17:00

-2022.12.11 - 2023.02.12. vasárnap 11:00

 

Tanuljátok meg a keresőmunka alapjait képzésünkön, hogy izgalmasabbá tudd tenni az együtt töltött időtöket bárhol és bármikor! Regisztrálj a lentebbi jelentkezési lap elküldésével!

Szuper Szimat Tanfolyam regisztráció

Küldhetünk értesítőt egy újabb nyílt napunkról?
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).