Ugrás a tartalomra
puller

A Puller egy remek kiképzőeszköz, aminek a használata hasznos a kutyus izmainak átmozgatására, és emellett jó szórakozási lehetőség is gazdi és kis kedvence számára.

Maga az eszköz kinézetre hasonlít a kerek frizbire, csak itt két gumi karikát használunk egyszerre, vagyis felváltva egymás után. Az anyaga habosított gumi, ami kíméletes a fogínnyel, viszont a fogaknak megterhelő lehet.

A játék variációi közül ugyanis az egyik lehetőség, hogy a kutyus ráfog, vagyis ráharap az egyik karikára, majd utána a másikra. A kör alaknak köszönhetően a kezedet nem tudja megharapni kis kedvenced, mivel azzal mindig a kutyusodtól távolabbi oldalt fogod. Ehhez a játékhoz jó, ha négylábú barátod fogai épek, és nincsen semmilyen mozgásszervi problémája, ugyanis pullerezés közben a fogak, állkapocs, és az izmok igénybevétele garantált.

Nagyon hatásos nagy mozgásigényű kedvencek lemozgatására, és fitten tartására ez a program az intenzív feladatoknak köszönhetően, főleg, ha elhajítjuk a karikát a föld felett, így a földön tovább guruló karika után tud eredni kutyusod, majd, ha visszaért vele, akkor indulhat a másik. Az így állandósított dobások izgalma köben négylábú barátod észre sem veszi majd, hogy mennyire elfáradt, csak, ha leteszitek a játékot.

Abban az esetben, ha kutyusod szeret ráfogni fogaival valamire, és el sem engedni azt, akkor ez a játék nagyon fog neki tetszeni, még az is lehet, hogy a Pullerrel fel fogod tudni emelni kis barátodat a levegőbe. Akár egymás után váltott kézzel is.

Persze nem mindig jön rá kutyusunk elsőre, hogy mit is szeretnénk ezekkel a karikákkal elérni, de, ha megismeri ezt a sportot, akkor biztosan szeretni fogja, és, ha eljöttök egy Puller tanfolyamra, akkor mindenben segítséget kaptok majd, hogy ez a játék élvezetes legyen mindkettőtök számára.

Egyénileg, vagy csoportos képzés formájában is igénybe veheted ezt a szolgáltatásunkat, amihez az eszközt mi biztosítjuk számotokra, de egyéb képzésinken is használatos eszköz a puller nálunk! Mint például a Happility, Haladó Engedelmességi Tanfolyam, Kutya Gyerek Kapcsolatépítő Kurzus, Klubfoglalkozások.

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak