Online Kutyatartás, és Kiképzés

Olnine Alap Engedelmességi Tanfolyam

 

Ha otthonról, kényelmesen szertnéd kialakítani harmónikus kapcsolatodat kutyusoddal, akkor ez az oktatási forma ideális lehet számodra! Kérdéseidet egy profi, tapasztalat kutyatrénernek teheted fel, aki bevezet Téged a kutyák és a kutyaoktatás világába.

Ez az oktatási forma ideális lehet számodra, ha rengeteg kérdésed merült fel mióta kutyát tartasz, és szeretnéd otthonról feltenni kérdéseidet egy profi kutyatrénernek, aki bevezet Téged a kutyák világába.

Ez az online képzésünk 1 elméleti és 7 gyakorlati órából áll, melyből az utolsó egy engedelmességi vizsgával zárul, amiről online oklevelet kap minden Kedves Gazdi és Kutyusa névre szólóan.

 

online elméleti kutyatartás oktatás

 

Elméleti napunkon megtanulhatjátok a szabályok kialakítását, hogy mik azok a hétköznapi dolgok, amikre érdemes odafigyelned, beletekintünk a kutyák gondozásába, viselkedésébe, és annak elemzésébe szemléltető példákon keresztül, megbeszéljük személyes problémáitokat, kérdéseiteket, és céljaitokat saját kis kedvencetekkel kapcsolatosan.

A tanfolyamot virtuális osztályteremben tartjuk, ahol a kétirányú videóbeszélgetésnek köszönhetően az oktató a második alkalomtól saját kutyájával bemutatja a feladatok elvézésenek módját, melyet közösen gyakorlounk, és külön-külön mindenkire sort kerítünk, hogy megmutathassa ők hol tartanak kutyájával. Mivel kis csoportok indulnak 2-5 fővel, így akár egy órában is elég figyelmet tudunk Rátok fordítani, de az is előfordulhat, hogy egy órán felül fogunk végezni. Tehát körülbelül 1 - 1,5 órát fognak igénybe venni ezek az alkalmak.

Mivel az online osztálytermek igénybevételéhez utaznunk sem kell, és az időpontokat is rugalmasan tudjuk kezelni, így a heti 2 x 1-1,5 órás alkalmak bevezetésével a 8 alkalmas alap engedelmességi tanfolyamot már egy hónap alatt el tudod végezni.

Online képzéseinket ezentúl folyamatosan fogjuk indítani, hogy elérhessünk azokhoz is, akiknek nincs lehetőségük kutyaiskolába személyesn ellátogatni négylábú barátjukkal, de azok, akik el tudnak hozzánk jönni, azok személyes tréningre is átválthatják az online képzéseket.

Alap engedelmességi tréningünkön kitérünk a behívásra, alap feladatokra, láb mellett vezett sétára és a helyben maradásra többek között, melyeket különböző fejlesztő feladatokkal dúsítva ismertetünk, és gyakorlunk.

A tanfolyam ideje alatt lehetőséged lesz felvenni a kapcsolatot a Facebookon is az oktatóddal, hogy meg tudjátok beszélni a felmerülő kérdéseket, és otthon készített videóidat is megoszthatod vele, hogy kielemezhessétek azt és megoldást találhassatok problémáidra.