Laza póráz / Városi séta kurzus

 

Már volt egy alap képzésed, de még mindig szenvedés a kutyasétáltatás, vagy csak az számít, hogy kutyusoddal minél gyorsabban, és kényelmesebben el tudjál menni sétálni?

Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád kutyusod séta közben?

Állandóan húzza a pórázt a közös sétákon, bevág eléd, ha észre vesz valami érdekeset, és már nincs is kedved elvinni őt, esetleg megugat minden kapu mögötti másik kutyust és így lehetetleníti el a közös kimozdulásokat?

Akkor gyere el a könnyű sétáltatás eléréséhez összeállított képzésünkre, melyen egy órán keresztül csak a helyes sétáltatást gyakoroljuk, és javítjuk először az iskolában, aztán a városban, akár egyéni, akár kis csoportos képzés keretein belül. 

Amivel érdemes kezdeni az alap engedelmességi képzés után az a Laza póráz tanfolyam a kutyaiskolában. Ez 5 alkalmat tartalmaz, ahol megalapozhatod a láb mellett vezetett sétát, és eljuthatsz a nehezentől a laza pórázon sétáltatásig. A kezdő, bemelegítő gyakorlatok után az iskolában gyakorolhatod kis kedvenceddel a sétáltatást, majd a haladástól függően az utolsó alkalmakon addig ismeretlen, városi helyszínekre is elmegyünk, hogy ott is megerősítsük kutyusod megszerzett tudományát, ezzel előkészítve őt a Városi séta kurzusra.

 

laza póráz tanfolyam

 

A következő szint, ami szintén 5 alkalmas tanfolyam a Városi séta kurzus, ahol a városba kisétálva, gyakoroljuk az eddig tanultakat kis csoportokban kiegészítve a járdán, és zebrán közlekedéssel hatlábon. Mivel a kerítések előtt sétáltatva a kutyusoddal olyan helyzetekbe kerülhetsz, amit az iskolában nehéz előidézni, ezért elindítjuk a városi séta csoportot, hogy az aszfalton, és járdán kutyát sétáltatva is oktatói felügyelettel gyakorolhassátok a hétköznapokban is gyakran előforduló szituációk kezelését városias környezetben.

 

városi séta kutyás csoport

 

Ezeket a képzéseket kombinálhatod az engedelmességi tanfolyamokkal is, ha igazán mesterien szeretnéd alakítani kapcsolatodat négylábú barátoddal, de, ha csak arra vágysz, hogy kutyusod ne húzza a pórázt, és szépen, nyugodtan sétáljon veled az utcákon, akkor külön is elvégezheted a Laza póráz tanfolyamot, majd, ha kedvet kapsz hozzá, akkor a kiegészítő Városi séta kurzust.
 

A tréning helyszíne az EbMester - Kutyaiskola Göd és Sződliget között a régi kettes főút mentén található.

 

Amiket itt tanulsz

 

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése
  • helyes sétára rávezető feladatok
  • iskolában és külső, városi helyszínen
  • láb mellett vezetett, laza pórázos, vagy póráz nélküli nyugodt séta
  • Földről fel nem evés: "NEM" - kontroll
  • elindulás szabályai - kapu kontroll

 

Egy alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesít ez az öt alkalmas alap kurzus a Laza Póráz Tanfolyam, de segítség lehet a sétáltatáshoz. Ráadásul az Alap Engedelmességi Tanfolyamokon is tanulnak a kutyusok helyesen sétálni, így ezeket a kurzusokat kiegészítésként az Alap Engedelmességi Tanfolyam után ajánljuk leginkább!

 

Mit hozzak az órákra?

 

-Egészséges, éhes kutyát

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

-Jutalomfalat

Lehetőleg nedves, hogy könnyen lenyelje a kutyus. Minél kisebb darabokra aprított virsli, sajt, alma, répa, amit csak szeret az eb. Ínyenceknek főtt, sült húsok darabolva, akár májról, vagy egy kis kacsacombról legyen szó. Lehet boltban vásárolt nedves, vagy szárított hús is, és különböző jutalomfalatok. Amit viszont minden nap kap otthon száraz eledel, az nem biztos, hogy eléggé motiválni fogja az iskola magas ingerkörnyezetében, így próbáljatok ki többféle falatot. 

-Víz, itató

-Első alkalommal az oltási könyv

Ennek a megkapott oltásoknál lévő pecsétekről  készült fotóját is elfogadjuk, ha azzal érkeztek az első órára. A kombinált oltásokat, és a veszettség elleni oltásokat is elllenőrizzük ilyenkor.

 

Időtartam és díjazás

 

A képzések a Laza Póráz, és a Városi Séta tanfolyamok külön-külön 5 alkalmat foglalnak magukba, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 30.000,- Ft, de most akciósan 24.000,- Ft.

 

Ha számodra is fontos, hogy a közös séták örömtelien teljenek, akkor alábbi űrlapunkkal jelentkezz be hozzánk!

Laza póráz / Városi séta kurzus regisztráció

Küldhetünk értesítőt egy újabb nyílt napunkról?
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).