Laza póráz / Láthatatlan póráz tanfolyam

 

Már volt egy alap képzésed, de még mindig szenvedés a kutyasétáltatás, vagy csak az számít, hogy kutyusoddal minél gyorsabban, és kényelmesebben el tudjál menni sétálni?

Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád kutyusod séta közben?

Állandóan húzza a pórázt a közös sétákon, bevág eléd, ha észre vesz valami érdekeset, és már nincs is kedved elvinni őt, esetleg megugat minden kapu mögötti másik kutyust és így lehetetleníti el a közös kimozdulásokat?

Akkor gyere el a könnyű sétáltatás elérésére összeállított normál, vagy intenzív tanfolyamunkra, ahol heti egy, vagy két alkalommal egy órán keresztül csak a helyes sétáltatást gyakoroljuk, és javítjuk először az iskolában, aztán a városban, akár egyéni, akár kis csoportos képzés keretein belül. 

Az alap sétáltatás tanfolyam a Laza póráz nevet viseli, mely 5 alkalmat tartalmaz, ahol megalapozhatod a láb mellett vezetett sétát, és eljuthatsz a nehezentől a laza pórázon sétáltatásig. A kezdő, bemelegítő gyakorlatok után az iskolában gyakorolhatod kis kedvenceddel a sétáltatást, majd a 4., és 5. alkalmon addig ismeretlen, városi helyszínekre is elmegyünk, hogy ott is megerősítsük kutyusod megszerzett tudományát.

 

laza póráz tanfolyam

 

A következő szint a haladó, ami szintén 5 alkalmas tanfolyam. Ez a Láthatatlan póráz, ahol arra a szintre juthatsz el, hogy már póráz nélkül is tudtok egymás mellett haladni az iskolában, és más helyszíneken. A helyes sétára rávezető feladatokra, és a séta gyakorlására fektetve a hangsúlyt Ti is könnyedén megtanulhatjátok milyen is póráz nélkül vezetni a kutyust.

 

láthatatlan póráz tanfolyam

 

Ezeket a képzéseket kombinálhatod az engedelmességi tanfolyamokkal is, ha igazán mesterien szeretnéd alakítani kapcsolatodat négylábú barátoddal, de, ha csak arra vágysz, hogy kutyusod ne húzza a pórázt, és szépen, nyugodtan sétáljon veled az utcákon, akkor külön is elvégezheted először a Laza póráz tanfolyamot, majd, ha kedvet kapsz hozzá, a rá épülő Láthatatlan póráz tanfolyamot.

Amiket itt tanulhatsz:

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése
  • helyes sétára rávezető feladatok
  • iskolában és külső, városi helyszínen
  • láb mellett vezetett, laza, és láthatatlan pórázon vezetett gyakorlatok

Egy alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesít ez az öt alkalmas alap kurzus a Laza Póráz Tanfolyam, de segítség lehet a sétáltatáshoz. Ráadásul az Alap Engedelmességi Tanfolyamokon is tanulnak a kutyusok helyesen sétálni, így ezeket a kurzusokat kiegészítésként az Alap Engedelmességi Tanfolyam után, vagy megelőző képzésként ajánljuk leginkább!

Képzésen való részvételhez kattints az alábbi képzésre jelentkezés sorra!

Milyen képzés érdekel?
10 alkalmas alap engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas alap engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas egyéni oktatás
10 alkalmas haladó engedelmességi tanfolyam
10 alkalmas felsőfokú engedelmességi tanfolyam
5 / 5 alkalmas sétáltatást segítő tanfolyam
10 alkalmas kutyatánc tanfolyam
10 alkalmas játékos agility
kondícójavító sport
10 alkalmas trükk tanítás
ember keresés
10 alkalmas illatminta keresés
labda terelés
Örző-védő, BH felkészítő, egyéb
Ivara
Ivartalanított
Honnan lett beszerezve a kutyus
Miket ismer
Milyen büntetést alkalmaztok
Amikor haza érkezel
Agressziót kiváltó tényezők

Friss tartalom