Laza póráz / Városi séta kurzus

 

Már volt egy alap képzésed, de még mindig szenvedés a kutyasétáltatás, vagy csak az számít, hogy kutyusoddal minél gyorsabban, és kényelmesebben el tudjál menni sétálni?

Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád kutyusod séta közben?

Állandóan húzza a pórázt a közös sétákon, bevág eléd, ha észre vesz valami érdekeset, és már nincs is kedved elvinni őt, esetleg megugat minden kapu mögötti másik kutyust és így lehetetleníti el a közös kimozdulásokat?

Akkor gyere el a könnyű sétáltatás eléréséhez összeállított képzésünkre, melyen egy órán keresztül csak a helyes sétáltatást gyakoroljuk, és javítjuk először az iskolában, aztán a városban, akár egyéni, akár kis csoportos képzés keretein belül. 

Amivel érdemes kezdeni az alap engedelmességi képzés után az a Laza póráz tanfolyam a kutyaiskolában. Ez 5 alkalmat tartalmaz, ahol megalapozhatod a láb mellett vezetett sétát, és eljuthatsz a nehezentől a laza pórázon sétáltatásig. A kezdő, bemelegítő gyakorlatok után az iskolában gyakorolhatod kis kedvenceddel a sétáltatást, majd a haladástól függően az utolsó alkalmakon addig ismeretlen, városi helyszínekre is elmegyünk, hogy ott is megerősítsük kutyusod megszerzett tudományát, ezzel előkészítve őt a Városi séta kurzusra.

 

laza póráz tanfolyam

 

A következő szint, ami szintén 5 alkalmas tanfolyam a Városi séta kurzus, ahol a városba kisétálva, gyakoroljuk az eddig tanultakat kis csoportokban kiegészítve a járdán, és zebrán közlekedéssel hatlábon. Mivel a kerítések előtt sétáltatva a kutyusoddal olyan helyzetekbe kerülhetsz, amit az iskolában nehéz előidézni, ezért elindítjuk a városi séta csoportot, hogy az aszfalton, és járdán kutyát sétáltatva is oktatói felügyelettel gyakorolhassátok a hétköznapokban is gyakran előforduló szituációk kezelését városias környezetben.

 

városi séta kutyás csoport

 

Ezeket a képzéseket kombinálhatod az engedelmességi tanfolyamokkal is, ha igazán mesterien szeretnéd alakítani kapcsolatodat négylábú barátoddal, de, ha csak arra vágysz, hogy kutyusod ne húzza a pórázt, és szépen, nyugodtan sétáljon veled az utcákon, akkor külön is elvégezheted a Laza póráz tanfolyamot, majd, ha kedvet kapsz hozzá, akkor a kiegészítő Városi séta kurzust.

Amiket itt tanulhatsz:

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése
  • helyes sétára rávezető feladatok
  • iskolában és külső, városi helyszínen
  • láb mellett vezetett, laza pórázos, vagy póráz nélküli nyugodt séta
  • Földről fel nem evés: "NEM" - kontroll

 

Egy alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesít ez az öt alkalmas alap kurzus a Laza Póráz Tanfolyam, de segítség lehet a sétáltatáshoz. Ráadásul az Alap Engedelmességi Tanfolyamokon is tanulnak a kutyusok helyesen sétálni, így ezeket a kurzusokat kiegészítésként az Alap Engedelmességi Tanfolyam után ajánljuk leginkább!

 

Árak

 

Induló tanfolyamok