Laza póráz / Láthatatlan póráz tanfolyam

 

Már volt egy alap képzésed, de még mindig szenvedés a kutyasétáltatás, vagy csak az számít, hogy kutyusoddal minél gyorsabban, és kényelmesebben el tudjál menni sétálni?

Szeretnéd, hogy jobban figyeljen rád kutyusod séta közben?

Állandóan húzza a pórázt a közös sétákon, bevág eléd, ha észre vesz valami érdekeset, és már nincs is kedved elvinni őt, esetleg megugat minden kapu mögötti másik kutyust és így lehetetleníti el a közös kimozdulásokat?

Akkor gyere el a könnyű sétáltatás elérésére összeállított normál, vagy intenzív tanfolyamunkra, ahol heti egy, vagy két alkalommal egy órán keresztül csak a helyes sétáltatást gyakoroljuk, és javítjuk először az iskolában, aztán a városban, akár egyéni, akár kis csoportos képzés keretein belül. 

Az alap sétáltatás tanfolyam a Laza póráz nevet viseli, mely 5 alkalmat tartalmaz, ahol megalapozhatod a láb mellett vezetett sétát, és eljuthatsz a nehezentől a laza pórázon sétáltatásig. A kezdő, bemelegítő gyakorlatok után az iskolában gyakorolhatod kis kedvenceddel a sétáltatást, majd a 4., és 5. alkalmon addig ismeretlen, városi helyszínekre is elmegyünk, hogy ott is megerősítsük kutyusod megszerzett tudományát.

 

laza póráz tanfolyam

 

A következő szint a haladó, ami szintén 5 alkalmas tanfolyam. Ez a Láthatatlan póráz, ahol arra a szintre juthatsz el, hogy már póráz nélkül is tudtok egymás mellett haladni az iskolában, és más helyszíneken. A helyes sétára rávezető feladatokra, és a séta gyakorlására fektetve a hangsúlyt Ti is könnyedén megtanulhatjátok milyen is póráz nélkül vezetni a kutyust.

 

láthatatlan póráz tanfolyam

 

Ezeket a képzéseket kombinálhatod az engedelmességi tanfolyamokkal is, ha igazán mesterien szeretnéd alakítani kapcsolatodat négylábú barátoddal, de, ha csak arra vágysz, hogy kutyusod ne húzza a pórázt, és szépen, nyugodtan sétáljon veled az utcákon, akkor külön is elvégezheted először a Laza póráz tanfolyamot, majd, ha kedvet kapsz hozzá, a rá épülő Láthatatlan póráz tanfolyamot.

Amiket itt tanulhatsz:

  • kutyus és a gazdi összehangolt sétájának fejlesztése
  • helyes sétára rávezető feladatok
  • iskolában és külső, városi helyszínen
  • láb mellett vezetett, laza, és láthatatlan pórázon vezetett gyakorlatok

Küldj Nekem Email-t!

Friss tartalom