Kutyasétáltatás

Séta minden napra az egészséges kutyatartás alapja, de miért is olyan fontos sétáltatni a kutyát? Miért nem elég neki, ha kint töltheti idejét a kertben?

kutya sétáltatás

 

A kutyatartás régen valóban úgy történt, hogy kiraktuk a kutyát a kertbe, aztán ott lett vele, ami lett. Valaki vagy meg tudta nevelni, hogy ne ássa tele az udvart gödrökkel, vagy nem, de ez jól is volt úgy ahogy. 

Mára azonban szerencsére ez a kutyatartási forma átértékelődött és elavulttá vált az ebek nagy örömére is, hiszen a nagyobb mozgásigényű kutyafajták bizony nem érzik feltétlenül jól magukat egy kertbe bezárva. Arról nem is beszélve, hogy ha nincs kert, akkor az ürítés miatt is le kell őt vinnünk a térre.

Mi az a sétamennyiség mellyel kutyája lefársztható, és mennyi legyen a foglalkozások aránya?

Kutyafajtánként és korosztályonként is eltérőek az igények, de ennek felmérésében is segíthet egy hivatásos kutya tréner és sétáltató.

Napi rendszerességgel akár reggel, akár délután, akár az esti órákban vállalom kutyák sétáltatását, ha a gazdi éppen nem ér rá. Mindenkinél előfordulhat, hogy közbe jön egy-egy megbeszélés, vagy más program és ilyenkor nem tudja levinni kutyusát a megszokott sétára. Ekkor csak egy visszahívást kell kérnie és már ott is vagyok a megbeszélt helyen és időpontban, hogy kis kedvencét levigyem egy jó kis sétára, akár már holnap.

Sétáltatás közben természetesen a nélkülözhetetlen játékok, vagy gyakorlatok is előkerülnek majd amik igazán élvezetessé és érdekessé teszik a napi mozgást kutyája számára. Egy jól felépített séta, amit a kutyus rendszeresen végez igazán kiegyensúlyozottá teszi őt, és segít levezetni a felesleges energiáit, melyek által csökken az otthoni rosszalkodások aránya.

Ne hagyja, hogy kutyája otthon unatkozzon míg Ön fontos ügyeit intézi!

Kedvencének több mozgásra lenne szüksége, mint amit neki tud nyújtani. Kérjen időpontot már holnapra, hogy kutyusa megkapja a napi adag sétáját egy kis játékkal, vagy választható edzéssel egybekötve. A kimerítő séta után mire hazaér kedvence, addigra jól fog esni neki a pihenés, és Ön nyugodtan dolgozhat, vagy intézheti ügyeit ezalatt az idő alatt.

  • változatos időpontok
  • akár egy napra előre is foglalhat
  • egyéni, vagy maximum 4 kutya sétáltatása egyszerre
  • tetszőleges játék: labda, frizbi...

Képzésre, vagy programra jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével

6 + 3 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).