Kutyás SUP deszka tesztelés és túra

 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend itthon is a SUP-ozás a vízpartokon, akár tavakon, akár a Duna-parton, amiből Te sem szeretnél kimaradni!

Fantasztikus élmény, amikor kis kedvenceddel tudsz lapátolni a vízen, és haladni, amerre csak szeretnétek. Az éréz, hogy tiétek a vízfelszín, amerre csak láttok az leírhatatlan. Ezért sem véletlen, hogy mindenki mosolyogva távozik a SUP-os programokról! :)
 

 

kutyás sup túraA SUP tesztelős programon lehetőség van a kutyusok vízhez szoktatására, és különbőző vízi játékokban való részvételre is. Egy örök élmény lehet számotokra is a SUP tesztelős, kutyaúsztatós programunk, és még az is lehet, hogy legközelebb már egy túrához is kedvet kapsz a Dunán kutyusod társaságában.

A SUP túrán mindenki a már megismert deszkák közül kap egyet, és azzal teszünk meg nagyobb távokat a Dunán. Indulni Vác felé indulunk el, és a vízállástól, vagy a túra tervezett hosszától függően más-más úti céllal, így a visszafelé úton már csak az irányt kell tartani, hiszen a sodrás biztosítja, hogy kényelmesen lecsurogjunk a kiindulási pontunkra. 

Nem csak jó szórakozás a SUP deszkázás, de kiváló sport is, ami javítja a testtartást, úgy, hogy erősíti a gerinc körüli mélyizomzatot, miközben kis kedvenced élvezi a kilátást, és a közös túrát.

Mozgékony kutyákat ajánlott a programok előtt megsétáltatni, és kicsit lefárasztani, hogy nyugodtak legyenek a deszkán!

Felszerelés, amire szükséged lesz egy-egy programon az a kutyakakigyűjtő zacskó, víz, itató, jutalomfalat, vagy kedvenc játék az eb motiválásához, és hám a kutyus vízből kiemeléséhez, vagy mentőmellény

Amit mi biztosítunk: a sup deszka, evező, és mentőmellény (Dunán kötelező).

Amennyiben szeretnél csatlakozni valamelyik SUP-os programunkhoz, kérlek töltsd ki űrlapunkat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot e-mailben!

 

Regisztrálok

 

Az eseményeket alap engedelmességi tanfolyamot végzett, vagy az alapokat tudó (ül, fekszik, marad...stb.), jól szocializált, és behívható kutyussal lehet látogatni. SUP deszka tesztelésen csak 14. életévét betöltött személy vehet részt, és az ÁSZF-ben leírt felőlsségvállalási nyilatkozatot szükséges elfogadnia a jelentkezőknek!       

 

Árak