Ugrás a tartalomra
Kezdési dátum
Már csak ennyi szabad hely maradt:
3
Részvételi díj
48 500 Ft

A Dog dancing egy alapengedelmes feladatokra épülő sport, melynek során a kutya-gazda páros zenére ad elő egy koreográfiát. Egy ilyen koreográfia rendkívül látványos és szórakoztató.

Kinek ajánlott?

A dog dancing bármilyen fajtájú kutyussal elkezdhető. Tévhit, hogy ez kizárólag a border colliek sportja. Bármilyen 12 hónapos kort betöltött kutyust szeretettel várunk a tanfolyamra. Akár idős kutyusokkal is elkezdhető, rájuk szabott feladatokkal, koreográfiával. Elvégre idős kutyusodnak is jár  szórakozás és a minőségi idő a gazdival.

A dog dancing kiválóan alkalmas viselkedési problémák kezelésére, úgy mint szeparációs szorongás, félelem, agresszió, ADHD, autizmus. A dog dancing során javul a kutya koncentrációs képessége, nő az önbizalma, csökken az általános stressz szintje és szorongása valamint fejleszti a kutya-gazdi kapcsolatot így kiválóan elő tudja segíteni a viselkedési problémák kezelését.

A dog dancing jótékony mellékhatása, hogy kutyád jobban fog rád figyelni, minden rezdülésedet érteni fogja és ez a valós élethelyzetekben is jó szolgálatot fog tenni.

A sport egyik nagy előnye, hogy bármilyen korú gazdi el tudja kezdeni, akár gyerekek vagy idősek. De ugyanígy mozgássérült emberek is minden probléma nélkül tudnak dog dancingelni.

Ár:

Kiscsoportos óra keretében: 8 alkalom 48.500,-

Egyéni óra keretében: 1 alk 12.000,-

Tréner: Lukács Gabriella dog dancing oktató, terápiás kutyakiképző, állatorvosi asszisztens, a Kapcsolat & Kommunikáció kutyasuli tulajdonosa és a Labdával a szájban podcast házi gazdája.

Megrendelés adatai
Dog Dancing - Kutyatánc
2024. 06. 13. – 18:30
Lukács Gabriella
+36304597487
Résztvevő adatai
Kérjük adjon meg egy nevet és egy címet, akinek kiállíthatjuk a számlát.
Kutya adatai
További információk
Kérjük elfogadás előtt olvassa el általános használati és szerződési feltételeinket! Ide kattintva új ablakban nyílik meg...
Kérjük elfogadás előtt olvassa el adatvédelmi irányelveinket! Ide kattintva új ablakban nyílik meg...

Oktatások / Programok

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Kezdés:

Szerezz örömet Szeretteidnek és Kis Kedvenceiknek Kutyás Élményekre beváltható kuponjainkkal!

 

ajándékutalvány

További leírásért kattints a képre!

 


 

Ai Chat ablak