Kutya Muri

Az EbMester Kutyaiskola által szervezett legalább egy alap engedelmességi képzésén járt, és ott vizsgázott, oklevéllel rendelkező, vagy annak megfelelően képzett gazdák és kutyusaik számára képzéssel egybekötött kutyás osztálytalálkozó programsorozatot rendezünk minden hónapban szombatonként, ahol nem csak a gyakorlásé a fő szerep, hanem a szórakozásé is!

 

kutyamuri alap engedelmességi tanfolyam


Röviden ezeknek a csoportos mulatságoknak a lényege az, hogy a tanfolyamok elvégzése után, vagy mellett a gazdinak lehetősége legyen olyan alkalmakra is elhoznia kutyusát az iskolánkba, ahol néhány engedelmességi, behívás gyakorló, és egyéb készségfejlesztő feladat mellett kis kedvence sokat játszhat, és szaladgálhat a többiekkel, vagy használhatja a park játékait.

 

Ezen a programon 8 hónapos kortól, mérettől és fajtától függetlenül vehetnek részt kutyusok a gazdáik kíséretében.

Az órák kutyatréner által felügyeltek, és vezetettek, így az alkalmokon is segítséget kaphatsz mindennapi kutyás problémáidhoz is. 
Tökéletes lehet számotokra ez a programsorozat, ha kutyusod már kezelhető, de szeretnéd szinten tartani a tudásotokat és fontos számodra az is, hogy szocializálódjon kis kedvenced.
Természetesen az EbMester Kutya Élmény Park játékait, úgy, mint a mérleg hinta, palló, palánk is használatba vehetitek kedvenceddel, ha ahhoz van kedvetek.
Az eseményeken a behívás gyakorlás az mindig terítéken lesz és az óra egy részét megtötjük különböző engedelmességi feladatokkal is praktikusság, fontosság, elmardás, vagy az igények szerint.

Hogy mégis mire számíthattok majd?

Különböző kontroll feladatokra, behívásra, helyben maradás, pórázfegyelem gyakorlásra, és apport tanításra, vagy interaktív, és kereső játékokra.
Az alkalmak második felében pedig felügyelet mellett játszhatnak a kutyusok a Park területén, és használhatják a gazdikkal a park játékait.

Minden hétvégén részt vehettek ilyen foglalkozáson, ha előre jelzitek részvételi szándékototkat!

Mi történik akkor, ha nem rendelkezel EbMester-es oklevéllel?

Oklevél hiányában csakis a tréner engedélyével lehet csatlakozni a csoportokhoz, mely a regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben, vagy telefonon leegyeztetett időpontban történő szintfelmérő külön alkalmon dől el. Az oktató javasolhatja azt is, hogy mindenképp járjon ki a gazdi kutyusával egy alap engedelmességi tanfolyamot mielőtt a találkozókon részt vesz abban az esetben, ha a kutya-gazda páros még nem áll azon a szinten, mint a többiek.

Ezek az alkalmak kiegészíthetik a tanfolyamra járó kutyusok programját is, hiszen itt a már a megszokott gyakorláson kívül több idő jut a játékra is, de akár régebben végzett gazdiknak is ajánlott szintentartásként, vagy felelevenítő óraként. 

A találkozó óráit egyszeri alkalmankként is lehet látogatni, de minden eseményen való részvétel alkalmankénti bejelentkezéshez kötött, mely előzetesen történhet a gazdiknak létrehozott facebook csoportban, e-mailben, vagy telefonon keresztül.

 

kutyamuri kutyaiskola

 

 

Belépek a csoportba

 

Árak