Kutya Muri

 

Az EbMester Kutyaiskola által szervezett legalább egy haladó engedelmességi képzésén járt, és ott vizsgázott, oklevéllel rendelkező gazdák és kutyusaik számára képzéssel egybekötött kutyás osztálytalálkozó programsorozatot rendezünk minden hónapban kétszer szombaton, ahol nem csak a gyakorlásé a fő szerep, hanem a szórakozásé is!

 

kutyamuri alap engedelmességi tanfolyam


Röviden ezeknek a csoportos mulatságoknak a lényege az, hogy a tanfolyamok elvégzése után, vagy mellett a gazdinak lehetősége legyen olyan alkalmakra is elhoznia kutyusát az iskolánkba, ahol néhány engedelmességi, behívás gyakorló, és egyéb készségfejlesztő feladat mellett kis kedvence sokat játszhat, és szaladgálhat a többiekkel, vagy használhatja a park játékait.

 

Az órák kutyatréner által felügyeltek, és vezetettek, így az alkalmokon is segítséget kaphatsz mindennapi kutyás problémáidhoz is. 
Tökéletes lehet számotokra ez a programsorozat, ha kutyusod már kezelhető, de szeretnéd szinten tartani a tudásotokat és fontos számodra az is, hogy szocializálódjon kis kedvenced.
Természetesen az EbMester Kutya Élmény Park játékait, úgy, mint a mérleg hinta, palló, palánk is használatba vehetitek kedvenceddel, ha ahhoz van kedvetek.
Az eseményeken a behívás gyakorlás az mindig terítéken lesz és az óra egy részét megtötjük különböző engedelmességi feladatokkal is praktikusság, fontosság, elmardás, vagy az igények szerint.

Hogy mégis mire számíthattok majd?

Különböző kontroll feladatokra, behívásra, helyben maradás, pórázfegyelem gyakorlásra, és apport tanításra, vagy interaktív, és kereső játékokra.
Az alkalmak második felében pedig felügyelet mellett játszhatnak a kutyusok a Park területén, és használhatják a gazdikkal a park játékait.

Kezdetben évi 24 alkalommal, tehát havonta kétszer fogjuk megrendezni ezeket a találkozókat minden hónap első, és harmadik hétvégéjén szombati napon, de, ha igény lesz rá, akkor megbeszélés alapján lehetőség lesz létrehozni több ilyen rendezvényt is.

Mi történik akkor, ha nem rendelkezel EbMester-es oklevéllel?

Oklevél hiányában csakis a tréner engedélyével lehet csatlakozni a csoportokhoz, mely a regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben, vagy telefonon leegyeztetett időpontban történő szintfelmérő külön alkalmon dől el. Az oktató javasolhatja azt is, hogy mindenképp járjon ki a gazdi kutyusával egy alap, vagy haladó engedelmességi tanfolyamot mielőtt a találkozókon részt vesz abban az esetben, ha a kutya-gazda páros még nem áll azon a szinten, mint a többiek.

Ezek az alkalmak kiegészíthetik a tanfolyamra járó kutyusok programját is, hiszen itt a már a megszokott gyakorláson kívül több idő jut a játékra is, de akár régebben végzett gazdiknak is ajánlott szintentartásként, vagy felelevenítő óraként. 

A találkozó óráit egyszeri alkalmankként is lehet látogatni, de minden eseményen való részvétel alkalmankénti bejelentkezéshez kötött, mely előzetesen történhet a gazdiknak létrehozott facebook csoportban, e-mailben, vagy telefonon keresztül.

 

kutyamuri kutyaiskola

 

Képzésre, vagy programra jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével

7 + 8 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).