Kutyaiskola, kutyakiképzés Göd


Szolgáltatások


Online oktatás


 

elméleti kutyatartás oktatás

 

Elméleti kutyatartás oktatás, és kutyakiképzés

Online tréning

Ez az oktatási forma ideális lehet számodra, ha kutyaválasztás előtt állsz, vagy ha rengeteg kérdésed merült fel mióta kutyát tartasz, és szeretnéd otthonról feltenni kérdéseidet egy tapasztalt kutyatrénernek, aki bevezet Téged a kutyák világába és a specálisan erre fejlesztett vitruális osztálytermen belül kis csoportban elvégezheted az alap engedelmességi tréningünket.

 

További információ

 


 

kölyök klub kutyaovi

 

Kölyök Klub

Ez a kutyaovi jellegű foglalkozás 3-8 hónapos korú kutyusoknak és gazdáiknak jött létre, ahol egy kevés készségfejlesztő gyakorlat mellett kis négylábú barátod szocializálódhat zárt kapu mögött, és  kutyatréner felügyelete mellett. A kölykök megismerhetik társaikat, felfedezhetik a kutyaiskola világát, haszonállatok szomszédságát, különböző tárgyakhoz, és a gazdival végzett feladatokhoz szoktathatod őt.

 

További információ

 


Alapozó képzéseink


 

egyéni kutyaoktatás göd

 

Egyéni kutyatréning

Speciális képzési igény esetén

Az egyéni foglalkozás első alkalmával egy kérdőívet töltesz majd ki közösen a trénerrel, amit együtt értékeltek ki és átbeszélitek a megoldási lehetőségeket felmerülő problémáidra.

A fennmaradó időben megismerkedhetsz az alap gyakorlatokkal egy szőnyeg, vagy takaró segítségével, amelyen a kutyus biztonságban érzi majd magát bárhova vidd is azt.

A második és a soron következő alkalmak már inkább a közös munkáról szólnak bővülő feladatsorokkal kiegészítve, melyeket, ha napi szinten végezel, akkor azzal gyorsabbá teheted a fejlődést és nem utolsó sorban elősegíted általa, hogy kiépülhessen egy bizalmon alapuló, egészséges kutya-gazda kapcsolat közted és négylábú társad között.

 

További információ

 


 

csoportos kutyatréning

 

Csoportos kutyatréning

Jó társaságban többet tanulni

Gondosan összeválogatott kettő-hat fős csoporttal a nyílt terepen, de zárt kerítés mögött a kutyaiskolában nagyon sok új tapasztalatot szerezhetsz, például hogy mennyire tudod irányítani kutyád figyelmét egy ingerekkel dúsított terepen, és hogyan viselkedik más kutyák, vagy egyéb állatok, idegen szagok jelenlétében. A társas viselkedést és a kutya-gazda kapcsolatot is nagy mértékben fejleszti ez az képzés forma.

 

További információ

 


Haladó képzéseink


 

haladó engedelmességi tanfolyam

 

Haladó Egnedelmességi Tanfolyam

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 

 

További információ

 


 

felsőfokú engedelmességi tanfolyam


Felsőfokú Engedelmességi Tanfolyam

Az felsőfokú engedelmességi tanfolyamon már a nehezített körülmények közötti feladatvégzés, a gazdira figyelés, nehéz szituációkból való behívás sem lesz probléma a kutyusoknak.  Az alap, és haladó csoport elvégzése után lehet rá jelentkezni.

 

További információ

 

 


 

kutya gyerek kapcsolatépítő tréning

 

Kutya - Gyerek kapcsolatépítő tréning

A kutya - gyermek kapcsolat kialakítása hasonló korosztályú gyerekekkel egy kis létszámú csoportban a hozzájuk igazított vidám gyakorlatokkal tűzdelt képzés keretében történik. Így ez az alap engedelmességi tanfolyamot kiegészítő program  nem csak a kutya - gyermek kapcsolat megszilárdításában hasznos, de a kreatív ügyességi játékokkal kiegészítve szórakoztató is a kis gazdiknak. 

 

További információ

 


 

laza póráz tanfolyam

 

Laza Póráz / Városi Séta kurzus

Ez a tanfolyam számodra lett kitalálva, ha már elkezdtetek együtt dolgozni kutyusoddal, de a sétáltatás még mindig több fejtörést okoz, mint élvezetet.

 

További információ

 


 

kutyatánc dog dancing

 

Dog Dancing

A Dog Dancing, vagyis kutyatánc tanfolyam Nektek való, ha érdekel a trükktanítás, és annak egy kreatívabb felhasználási formája. Nem utolsó sorban akkor is, ha szívesen fárasztanád kutyádat mentálisan és fizikálisan is egyszerre ezzel a szuper programmal.

 

További információ

 

 


happility

 

Happility

Ha már az alap engedelmességi feladatok jól mennek, és szeretnétek továbbra is együtt tanulni, fejlődni, és szórakoztató órákon részt venni kedvencetekkel, akkor a Happility órákat nektek találták ki.

 

További információ

 

 


 

szuper szimat

 

Szuper Szimat kurzus


Szuper szimat kurzusra minden olyan kedves, kalandvágyó gazdit, és kutyust várunk szeretettel, akik szeretnék megtanulni azt, hogy hogyan találjanak meg közös erővel elrejtett szagmintákat a fűben, fák törzsén, autón, vagy táskákban.
Ez a tanfolyam játékosan tanít együttműködést a kutyusnak, és a gazdi is örömét lelheti kis kedvence sikereiben.

 

További információ

 

 


 

puller kutyasport

 

Puller

A Puller agy két gumikarikából álló sporteszköz, melynek segítségével hatásosan lemozgathatod, erősítheted négylábú barátod izmait, és még élvezni is fogja az együtt töltött játékos órákat.

 

További információ

 

 


 

mantrailing emberkeresés kutyával

 

Mantrailing

Izgalmas feladat lehet kedvencednek, és Neked is megtapasztalni, vagy hobbiként űzni ezt a sportágat, melynek kólényege, hogy kutyád zseniális orrművével felkutasd az "eltűnt" személyeket, akár az iskolában, akár külső helyszínen.

 

További információ

 


 

trükk mester tanfolyam

 

Trükk Mester

Ezen a képzésen elsajátíthatod a trükktanítás fortélyait, és megtaníthatsz kutyusodnak, annyi trükköt, amennyit csak el tudsz képzelni. Nagyon jól növeli kutyusod koncentrációját, lefárasztja őt agyilag, és fejleszti a kutya-gazda összhangot ez a képzésforma.

 

 További információ

 


 

treibball labdaterelés

 

Treibball

Nem csak rendkívüli együttműködést tanulhattok ezen a képzésen, de fizikálisan is kielégítő lehet ez a kutyás sportág mozgékony kutyusod számára. Megtanulhatod irányítani kutyádat a labdák felé, hogy beterelje azokat egyesével a kapuba.

 

További információ

 


 

flyball repülő labda

 

Flyball

A Flyball, vagyis a repülő labda egy olyan kutyás sport, mely nem csak leköti kutyád energiáit, hanem labdaszenvedélyét is kiélheti benne.

 

További információ

 


 

kutyás sup tesztelés és túra dog sup

 

SUPdog - kutyás sup deszka tesztelés és túra

Ez a kutyás vízi sport Nektek való, ha már kutyusod kézben tartható, és behívható, de nagyon élvezni fogjátok a közös vízi élményeket, ha ellátogattok erre a programra.

 

További információ

 


 

kutya muri klubfoglalkozás

 

Kutya Muri

Ez a program minimum haladó csoportos kutyusok és gazdáik számára elérhető klubfoglalkozás, melyen szintentertó engedelmességi és egyéb ügyességi feladatok mellett a szórakozásé a fő szerep.

 

További információ