Kreatív Kutyakiképzés

 

Beszélgess kutyáddal szavak nélkül! Érd el, hogy kitalálja a gondolataidat, és taníts neki összetettebb feladatokat is egyszerűen!

Ez a képés úgy lett összeállítva, hogy belemélyedhess olyan kutyakiképzési módszerekbe, amiket tanfolyamokon ritkán tanítanak, viszont nagyon jó hatással van kutyád szellemi képességeire, és remekül kielégítheted vele napi munkaigényét, és fáraszthatod fizikálisan is.

Hallottál már a formálásról?

Nagy vonalakban ez egy zseniális kutyakiképzési módszer, ahol a kutyádnak saját magától kell rájönnie, szavak, jelek nélkül, hogy mi is az, amit vársz tőle és elvégeznie a feladatot. Ezzel a tecnikával lépésről lépésre haladva arra is ráveheted kis kedvencedet, hogy hozzon oda neked egy könyvet, vagy bármi mást. 

De nem csak ezzel fogtok foglalkozni az órákon, hanem minden mással, amivel kutyád együttműködési, és rád figyelési képességét úgy fejlesztjük, hogy közben izgalmas feldatokat végeztek majd, melyeket kis kedvenced is élvezni fog.

kreatív kutyakiképzés

 

A Kreatív Kutyakiképzés Tanfolyam ötvözi az engedelmességi feladatokat, haladó szintű trükktanítási módszerekkel, melyekkel fejlesztheted kutyád figyelmét, elmélyítheted kapcsolatodat kutyáddal, és együttműködésre taníthatod kreatív tecnikákkal.

Erre a tanfolyamra azok jelentkezését várjuk, akik már legalább egy alap engedelmességi tanfolyamot elvégeztek, és szeretnék megtapasztalni, hogy milyen más módokon tudjuk még megértetni magunkat kutyánkkal, és tovább szeretnék fejleszteni kutyakiképzési módszereiket.

Rengeteg izgalmas, és összettett feladattal fogtok találkozni ezen a kurzuson, amikkel színesíthetitek repertoárotokat kutyáddal, de arra is lesz lehetőséged, hogy egyéni elképzeléseidet is megvalósítsuk akár a trükktanítás, akár az engedelmességi vonal érdekel jobban.

 

Induló tanfolyamok