Happility

Mi lesz az alap engedelmességi tréning után?!

Ha már az alap feladatok jól mennek, és szeretnétek továbbra is együtt tanulni, fejlődni, és szórakoztató órákon részt venni kedvencetekkel, akkor a Happility órákat nektek találták ki.

happility

 

A Happility, az agility kutyás sport-ból kialakított név, ami kapott egy vidám előtagot, mely tükrözi az órák hangulatát.

Ez a téning forma az agilityből vett akadályokkal, dummy dobással, zsákmányjátékkal, vagy trükkökkel átszőtt kutyás kikapcsolódási lehetőség azoknak a gazdiknak, akik szeretnék tovább fejleszteni kedvencükkel a kapcsolatukat, és együttműködésüket tökéletesíteni.

A pálya közepén van a gazdi a kutyusával, és az akadályok körben vannak felépítve, hogy így haladhassatok egyikről a másikra. A Happility gyakorlása csoportosan kezdődik az akadályok megismerésével, begyakorlásával, majd az óra vége felé mindenki végig megy a pályán egyedül is kis kedvencével, míg a többiek a helyben maradást gyakorolják körülöttük.

happility

 

Mi kell hozzá?

A Happility pályát mi állítjk fel, és az egyéb kiegészítőket is mi biztosítjuk, úgyhogy neked csak egy lelkes kutyust és juatlomfalatot kell hoznod magatokkal.

Az órákon használunk dummyt, és különböző zsákmányjátékokat, az Agilityből vett palló, mérleghinta, ugró, kerülő és kúszó akadályokat, melyek használatához a kutyusoknak már ismerniük, és alkalmazniuk kell tudni a következő vezényszavakat: ül, fekszik, marad, lábhoz, amiket egy alap engedelmességi tanfolyamon tanultak. Minimum ezek ismeretével már el tudtok indulni egy Happility pályán, de, ha nem az Ebmesternél tanultál előzőleg, akkor először szükség lesz egy, vagy több egyéni órára, ahol átvesszük, hogy hol is tartotok, és felkészítünk a Happilityre.

Az órai gyakorlás kint történik a szabadban, ami szintén nehezebb terep a kutyusoknak, de egy már összeszokott párosnak ez nem jelenthet gondot, sőt a pályák nehézségét is növelni tudjuk az alkalmak során a haladástól függően különböző kihelyezett "csapdákkal". Ezek a kihelyezett "csapdák" pár elszórt kutyajáték, és élelem lesznek, melyek mellett a kutyusoknak ugyanúgy a gazdira kell figyelniük, és nem csábulhatnak el. 

Happility órákra telefonon, e-mailben, vagy az alábbi csoportban is bejelentkezhetsz: 

Belépek a csoportba


Ez a képzés minimum 3, maximum 8 fős csoportban, vagy egyéni képzéssel is kérhető az EbMester - Kutya Élmény Park-ban.

 

Csupa izgalmas feladat egy jó hangulatú órán négylábú barátoddal.

Gyertek el és próbáljátok ki Ti is!

 

Árak

 

Induló tanfolyamok