Haladó Kutya Tréning

Elvégeztetek egy alap engedelmességi tanfolyamot, és szeretnétek tovább fejlődni?

Ha eldöntötted, hogy a tudás szintentartása, vagy a továbbfejlődési lehetőség a célod egy alap tréning elvégzése után, akkor választhatod egyéni, vagy csoportos képzés keretében is haladó tréningünket, melyet kinti helyszínen gyakorlunk a kutyusokkal.

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 
 

obedienceSzeretnéd megtapasztalni, hogy milyen kutyusodat Láthatatlan Pórázon sétáltatni?

A láthatatlan pórázos séta, vagyis a szabadon lábnál követés csak az egyik eredménye a jól végzett közös munkának, ezen kívül megtapasztalhatod, hogy milyen is amikor együtt működve, egymást megértve és támogatva tudsz kutyusoddal együtt létezni a mindennapokban. Ráadásul, hogy színesítsük a kapcsolatotokat, beletettük az aktivitásokat is a tananyagba, ami kedved szerint választható, attól függően, hogy mi illik hozzátok. A puller, a frizbi, az agility, az obedience kutyás sportok összetevői, vagy inkább a trükkök tanulása az, ami leginkább közel áll hozzátok?
 

puller

 

Amiket tanulunk:

  • behívás egyre messzebbről
  • távolból adott feladatok elvégzése
  • Láthatatlan póráz
  • "NEM" kontroll magasabb szint (élelem, kedvenc játék, étel elvétel)
  • orvosi vizsgálatra felkészítés
  • helyben maradás magas ingerek mellett is
  • aktivitások

 


 

 

Árak

 

Induló tanfolyamok