Egyéni Kutya Tréning

Elméleti Kutyatartás Oktatás

 • szabadtéri, vagy online kiscsoportos oktatás
 • kutyatartás a mindennapokban
 • kutya viselkedési szokások
 • kutyaválasztási tanácsadás
 • kutyanevelés kölyökkortól felnőttkorig

 

Az egyéni kutya tréning, a kutyusok és gazdáik képzése háznál, vagy az iskolában

 

Egyéni képzéssel akár egyedi problémákra is megoldást találhatunk, vagy, ha kis kedvenced még nem vihető be csoportos képzésre, mert nem szocializálódott kutyák társaságában, akkor ajánlott ez a tréning forma.

Előfordulhat az is, hogy nem tudsz igazodni valami miatt a csoportos képzések előre meghatározott időpontjaihoz, ilyenkor jól jöhet, hogy a trénernél változatos időpontokat foglalhatsz, ráadásul az odautazással sem megy el az időd. Csak egy telefonhívás, és az oktató házhoz megy.

Egyéni oktatásban a kutyák képzését kölyök kortól egészen idős korig vállaljuk bármilyen fajtáról is legyen szó. 

Amikre szoktunk tréningezni kutyusokat például:

 • alap engedelmességi gyakorlatok
 • behívás
 • póráz fegyelem
 • "NEM" kontroll
 • trükkök tanítása igény szerint
 • sport tevékenység választása
 • viselkedésproblémák kezelése
 • utazás autóban
 • boksz használat
 • helyes viselkedés az orvosnál
egyéni kutya tréning

Haladó Kutya Tréning

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 

A haladó kutya tréningről bővebben olvashatsz:

További információ

 

 


Kölyök Kutya Tréning

Kölyök kutyák életük nagy részét alvással, evéssel és játékkal töltik ugyan, de már ekkor is fontos, hogy ne hagyjuk őt egyedül felfedezni a világot. A közös foglalkozások és közös játékok megalapozzák a jól működő kutya-gazda kapcsolatunkat, melynek előnyeit élvezhetjük a jövőben is. Három hónapos kortól már elindítható egy kölyök kutya program, amelyben pozitív megerősítéssel vezetjük rá a kutyusodat a helyes viselkedési formára, vagy szoktatjuk le nem kívánatos tevékenységekről. 

Kölyök kutya oktatásáról bővebben olvashatsz:

További információ

 

 


Felnőtt Kutya Tréning

Felnőtt kutyáról 12-18 hónapos kortól beszélhetünk. Figyelmüket már nem csak az alvás, evés, és játék köti le, hanem a nagyvilág dolgaira is egyre kíváncsiabbak. Ekkor érdemes még inkább szélesíteni a megtanulható vezényszavak, trükkök, játékok, sportok skáláját és megfelelően szocializálni őt mind emberi, mind más kutyák társaságában.

Felnőtt kutyák oktatásáról bővebben olvashatsz:

További információ

 

 


Idős Kutya Tréning

Idős kutyák számára is ugyanolyan fontos a mozgás és a szellemi egészség megtartása, sőt talán nekik még fontosabb ez utóbbi, mint fiatalabb társaiknak. Attól függően, hogy milyen fizikai állapotban van kutyusod ki tudunk alakítani számára is egy egészséges egyéni képzést, melyet még ő is élvezhet.

Idős kutyák oktatásáról bővebben olvashatsz:

További információ

 

 


Rosszcsont Tréning

Örökbefogadott kutyáknál sűrűn előfordul, hogy az új családtag nehezen illeszkedik be a családba korábbi élettapasztalatai miatt, és olyan szokásformákat hoz magával, amik az új gazdikat zavarhatják, vagy a még cuki kölyök kutyusunk felugráló, harapdáló vicces viselkedését idősebb korára már elviselhetetlennek éljük meg, és nem tudjuk mit is tehetnénk vele. Ha úgy érzed, hogy kis kedvenced átvette az irányítást az otthonodban, akkor neki való a rosszcsont tréning.

Rosszcsont kutyák oktatásáról bővebben olvashatsz:

További információ