Csoportos Kutya Tréning

Kölyök Klub (kutyaovi jellegű csoportos foglalkozás)


Ezt az alap engedelmességi tréninget bevezető, vagy mellette is alkalmanként látogatható kutyaovis foglalkozásokat azoknak a gazdáknak ajánljuk, akik még nem jártak, vagy éppen járnak, vagy már kijárták az alapozó kölyök csoportos tanfolyamot, és 3-8 hónapos korú a kutyusuk.
Ezekre a kiegészítő, és nem tanfolyam jellegű foglalkozásokra hetente egyszer van lehetőségetek eljönni szombat délután, vagy vasárnap délelőtt mindig bejelentkezés után.
Egy ilyen csoportban lehetőséged lesz tanácsot kérni a kutyatrénertől, és összehangolódni kedvenceddel a közös feladatok alatt, miközben a kölyök kutyusod megszokja az új környezetet, szagokat, és társakat a biztonságosan körbekerített kutyaiskolában.
 

További információ

 


Alap Engedelmességi Tanfolyam

 

A csoportban végzett feladatok alatt kapcsolatunk fejlődik, és kutyánk megtanul társaságban is viselkedni.

kutya csoport

Vegyél részt egy szuper hangulatú, csoportos alap engedelmességi képzésen négylábú társaddal a szabadban! 

Ezeken a csoportos képzéseken minimum 2, és maximum 6 fő társaságában vehetsz részt hetente azonos időpontokban változatos helyszíneken. A képzés megalapozza a kutya-gazda kapcsolatot és jól működővé teszi miközben kedvencünk szocializálódik más emberek és ebek társaságában.

Nehezebben kezelhető kutyusokkal is ajánlott ez a tréning forma, mert nem csak társas viselkedésük fejlődik, hanem a csoportban végzett gyakorlatok jobban motiválják a jó teljesítményre.

Amiket tanulunk:

  • szocializáció más kutyák és emberek társaságában
  • alap engedelmességi feladatok
  • behívás
  • kutya-gazda kapcsolat fejlesztése
  • autóból kiszállás (opcionális)
  • pórázfegyelem
  • "NEM" kontroll
  • falkaséta (opcionális)

 

Időtartam:

A képzés 10 alkalmat foglal magába, és az egyes  alkalmak 60 percesek.

KÖLYÖK és FELNŐTT csoportos tanfolyamot külön indítunk. Kölyök kutyusok alap engedelmességi tanfolyamon 3-6 hónapos korig vehetnek részt, 6 hónapos kor felett viszont már felnőtt csoportba fognak kerülni valószínűleg, amennyiben a tréner másképp nem látja jónak. Igyekszünk mindenki számára a legmegfelelőbb csoportot megtalálni, amiben kellő képpen tud fejlődni és, ha szükséges, akkor változtatunk is a csoportok összetételén közös megbeszélés alapján.

 


Haladó Engedelmességi Tanfolyam

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 

A haladó kutya tréningről bővebben olvashatsz:

További információ

 


Felsőfokú Engedelmességi Tanfolyam

Az felsőfokú engedelmességi tanfolyamon már a nehezített körülmények közötti feladatvégzés, a gazdira figyelés, nehéz szituációkból való behívás sem lesz probléma a kutyusoknak.  Az alap, és haladó csoport elvégzése után lehet rá jelentkezni.

A Felsőfokú tréningről bővebben olvashatsz:

További információ

 


 

Jelentkezz, vagy tedd fel kérdésedet, az alábbi telefonszámon, vagy az oldal alján található űrlapon:

Tóth Erika

Oklveles Kutyatréner és Gazdi Mentor

+36-30-601-8247

kölyök kutyák

Képzésre, vagy programra jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével

8 + 1 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Például 1+3 esetén 4-et.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).