Csoportos Kutya Tréning

Kölyök Klub (kutyaovi jellegű csoportos foglalkozás)


Ezt az alap engedelmességi tréninget bevezető, vagy mellette is alkalmanként látogatható kutyaovis foglalkozásokat azoknak a gazdáknak ajánljuk, akik még nem jártak, vagy éppen járnak, vagy már kijárták az alapozó kölyök csoportos tanfolyamot, és 3-8 hónapos korú a kutyusuk.
Ezekre a kiegészítő, és nem tanfolyam jellegű foglalkozásokra hetente egyszer van lehetőségetek eljönni szombat délután, vagy vasárnap délelőtt mindig bejelentkezés után.
Egy ilyen csoportban lehetőséged lesz tanácsot kérni a kutyatrénertől, és összehangolódni kedvenceddel a közös feladatok alatt, miközben a kölyök kutyusod megszokja az új környezetet, szagokat, és társakat a biztonságosan körbekerített kutyaiskolában.
 

További információ

 


Alap Engedelmességi Tanfolyam

 

A csoportban végzett feladatok alatt kapcsolatunk fejlődik, és kutyánk megtanul társaságban is viselkedni.

kutya csoport

Vegyél részt egy szuper hangulatú, csoportos alap engedelmességi képzésen négylábú társaddal a szabadban! 

Ezeken a csoportos képzéseken minimum 2, és maximum 9 fő társaságában vehetsz részt hetente azonos időpontokban változatos helyszíneken. A képzés megalapozza a kutya-gazda kapcsolatot és jól működővé teszi miközben kedvencünk szocializálódik más emberek és ebek társaságában.

Nehezebben kezelhető kutyusokkal is ajánlott ez a tréning forma, mert nem csak társas viselkedésük fejlődik, hanem a csoportban végzett gyakorlatok jobban motiválják a jó teljesítményre.

Amiket tanulunk:

  • szocializáció más kutyák és emberek társaságában
  • alap engedelmességi feladatok
  • behívás
  • kutya-gazda kapcsolat fejlesztése
  • autóból kiszállás (opcionális)
  • pórázfegyelem
  • "NEM" kontroll
  • falkaséta (opcionális)

 

Időtartam:

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes  alkalmak 60 percesek.

KÖLYÖK, FELNŐTT, és APRÓ csoportos tanfolyamot külön indítunk. Kölyök kutyusok alap engedelmességi tanfolyamon 3-8 hónapos korig vehetnek részt, 8 hónapos kor felett viszont már felnőtt csoportba fognak kerülni valószínűleg, amennyiben a tréner másképp nem látja jónak. Az kistestű kutyusok kortól függetlenül 40 cm-es marmagasságig vehetnek részt az Apró Alap Engedelemességi tanfolyamokon. Igyekszünk mindenki számára a legmegfelelőbb csoportot megtalálni, amiben kellő képpen tud fejlődni és, ha szükséges, akkor változtatunk is a csoportok összetételén közös megbeszélés alapján.

 

Online Alap Engedelmességi Tanfolyam

Ha otthonról, kényelmesen szertnéd kialakítani harmónikus kapcsolatodat kutyusoddal, akkor ez az oktatási forma ideális lehet számodra! Kérdéseidet egy profi, tapasztalat kutyatrénernek teheted fel, aki bevezet Téged a kutyák és a kutyaoktatás világába.

További információ

 


Haladó Engedelmességi Tanfolyam

A haladó tréning célja, hogy a már meglévő kutya-gazda kapcsolatot elmélyítse, és szilárdabbá tegye. Ezen a haladó tanfolyamon az elvárások, és távolságok növelésével elérheted, hogy kutyusod egyre több szituációból be tudd hívni, ingerekkel dúsított területekről is, szabadon sétáljon a lábad mellett, de ugyanakkor rád figyeljen, vagy, ha kis kedvenced messzire távolodna el tőled séta közben, akkor is szót fogadjon neked. 

A haladó kutya tréningről bővebben olvashatsz:

További információ

 


Felsőfokú Engedelmességi Tanfolyam

Az felsőfokú engedelmességi tanfolyamon már a nehezített körülmények közötti feladatvégzés, a gazdira figyelés, nehéz szituációkból való behívás sem lesz probléma a kutyusoknak.  Az alap, és haladó csoport elvégzése után lehet rá jelentkezni.

A Felsőfokú tréningről bővebben olvashatsz:

További információ

 


 

Jelentkezz, vagy tedd fel kérdésedet, az alábbi telefonszámon, vagy az oldal alján található űrlapon:

Tóth Erika - Oklveles Kutyatréner és Gazdi Mentor +36-30-601-8247

 

kölyök kutyák

 

Árak

 

Induló tanfolyamok