Apró Klub

Minél kisebb, annál félénkebb, vagy pont inkább rámenősebb?!

 

félős kutya

 

Te is ismered ezt a két végletet?! Vannak azok a kis méretű kutyák, akik vagy állandóan kompenzálnak, és rámásznak a náluk nagyobb kutyákra is, vagy éppenséggel nagyon félnek tőlük, és inkább elmenekülnének előlük.

Mivel ezen a szocializációs klubfoglalkozáson csak kis méretű, vagyis maximum 40 cm marmagasságú kutyusok vehetnek részt, ezért ezekkel a gondokkal nem kell számolnod.

Apró Klubba nem csak kölyök kutyák, hanem bármilyen korú kutyusok jöhetnek, a lényeg az, hogy kis termetűek legyenek.

A Kölyök Klubhoz hasonlóan, ez a programunk szintén az egymáshoz, és az iskolához szoktatásról szól leginkább sok játszási lehetőséggel, és némi gyakorlatozással a gazdi és kis kedvence számára. Tapasztalt oktatónk vezeti, és felügyeli a foglalkozást, ahol a behívást is gyakorolni fogjátok, és pár alap engedelmességi feladatot bevezető gyakorlatot. Mivel ez egy lazább szerkezetű klubfoglalkozás, ami alkalmanként látogatható, és nem tanfolyam, ezért az alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesíti, csak kiegészíti!

Kiváló lehet számodra ez a program, ha kis méretű kutyusodat hasonlószőrű kedvencek társaságába szeretnéd vinni hétvégente, ahol felhőtlenül játszhat és szocializálódhat, tanulhat. A közel azonos méretű kutyák között sokkal oldottabb lesz kis kedvenced, jobban érzi majd magát, mintha nagyobb, vehemensebb kutyák társaságába vinnéd, és könnyebben megszokja az új helyet is.

Ezek a szocializációs foglalkozások a mi iskolánkban heti egyszer, szombaton változó időpontban indulnak, de minden alkalomra előre be kell jelentkezni a facebook csoportunkban, vagy telefonon, vagy e-mailben!

Bejelentkezéshez: 

 

Belépek a csoportba

 

 

apró klub kistestű kutyáknak

 

 

Árak