Apró Klub

Minél kisebb, annál félénkebb, vagy pont inkább rámenősebb?!

 

félős kutya

 

Te is ismered ezt a két végletet?! Vannak azok a kis méretű kutyák, akik vagy állandóan kompenzálnak, és rámásznak a náluk nagyobb kutyákra is, vagy éppenséggel nagyon félnek tőlük, és inkább elmenekülnének előlük.

Mivel ezen a szocializációs klubfoglalkozáson csak kis méretű, vagyis maximum 40 cm marmagasságú kutyusok vehetnek részt, ezért ezekkel a gondokkal nem kell számolnod.

Apró Klubba nem csak kölyök kutyák, hanem bármilyen korú kutyusok jöhetnek, a lényeg az, hogy kis termetűek legyenek.

A Kölyök Klubhoz hasonlóan, ez a programunk szintén az egymáshoz, és az iskolához szoktatásról szól leginkább sok játszási lehetőséggel, és némi gyakorlatozással a gazdi és kis kedvence számára. Tapasztalt oktatónk vezeti, és felügyeli a foglalkozást, ahol a behívást is gyakorolni fogjátok, és pár alap engedelmességi feladatot bevezető gyakorlatot. Mivel ez egy lazább szerkezetű klubfoglalkozás, ami alkalmanként látogatható, és nem tanfolyam, ezért az alap engedelmességi tanfolyamot nem helyettesíti, csak kiegészíti!

Kiváló lehet számodra ez a program, ha kis méretű kutyusodat hasonlószőrű kedvencek társaságába szeretnéd vinni hétvégente, ahol felhőtlenül játszhat és szocializálódhat, tanulhat. A közel azonos méretű kutyák között sokkal oldottabb lesz kis kedvenced, jobban érzi majd magát, mintha nagyobb, vehemensebb kutyák társaságába vinnéd, és könnyebben megszokja az új helyet is.

 

apró klub kistestű kutyáknak

 

Mit hozzak az órákra?

 

-Egészséges, éhes kutyát

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

-Jutalomfalat

Lehetőleg nedves, hogy könnyen lenyelje a kutyus. Minél kisebb darabokra aprított virsli, sajt, alma, répa, amit csak szeret az eb. Ínyenceknek főtt, sült húsok darabolva, akár májról, vagy egy kis kacsacombról legyen szó. Lehet boltban vásárolt nedves, vagy szárított hús is, és különböző jutalomfalatok. Amit viszont minden nap kap otthon száraz eledel, az nem biztos, hogy eléggé motiválni fogja az iskola magas ingerkörnyezetében, így próbáljatok ki többféle falatot. Egy-egy alkalommal akár 20 dkg jutalomfalat is elfogyhat, amit mindenképp vonj le a napi eledeléből kis kedvencednek, hogy ne hízzon el!

-Víz, itató

-Első alkalommal az oltási könyv

Ennek a megkapott oltásoknál lévő pecsétekről  készült fotóját is elfogadjuk, ha azzal érkeztek az első órára. A kombinált oltásokat, és a veszettség elleni oltásokat is elllenőrizzük ilyenkor.

 

Időtartam és díjazás

 

2.500,- Ft/1 óra/alkalom

Bérlet: 3 alkalom 6.000,- Ft, 5 alkalom: 8.500,- Ft, vagy 10 alkalom: 15.500,- Ft


 

Időpontok

 

Hétköznap délután, este, vagy hétvégén változó időpontokban, amikre telefonon, vagy a csoportunkban lehet bejelentkezni.

 

Kapcsolatok:

 

Tóth Erika: Okleveles Kutya Tréner és Gazdi Mentor +36-30-601-8247

Polyák Veronika: Vezető Kutya Tréner +36-30-719-0074

info@ebmester.hu


Oktatások helyszíne: az EbMester Kutyaiskola és Élmény Park Göd és Sződliget határán a régi kettes főút mentén található.

Klubfoglalkozás Regisztrációs Űrlap

Küldhetünk értesítőt egy újabb nyílt napunkról?
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).