Aktív Kutya Klub

Az EbMester Kutyaiskola által szervezett legalább egy 8 alkalmas aktív sportkutya tanfolyamot végzett, vagy annak megfelelően képzett gazdák és kutyusaik számára képzéssel egybekötött sport, vagy szimatmunka kutyás osztálytalálkozó programsorozatot rendezünk minden szerdán, és szombaton, ahol nem csak a gyakorlásé a fő szerep, hanem a szórakozásé is!

 

flyball repülő labda


Röviden ezeknek a csoportos mulatságoknak a lényege az, hogy a tanfolyamok elvégzése után a gazdinak lehetősége legyen olyan alkalmakra is elhoznia kutyusát az iskolánkba, ahol néhány az eddigi tanfolyamain alapuló gyakorló feladat mellett kis kedvence sokat játszhat, és szaladgálhat a többiekkel, vagy használhatja a park játékait.

 

Ezen a programon 8 hónapos kortól, mérettől és fajtától függetlenül vehetnek részt kutyusok a gazdáik kíséretében.

Amennyiben elvégeztél nálunk egy 8 alkalmas Szuper Szimat, Happility, Treibball, vagy egyéb sport, és szimatmunka, vagy Trükk kutya tanfolyamot, úgy lehetőséged nyílik kutyaiskolánkba ellátogatnod heti két alkalommal megrendezett klubfoglalkozásainkra, melyekre, ha előre bejelentkeztél, akkor személyre szabottan kapsz malyd olyan feladatokat, melyek az elvégzett tanfolyamodhoz kapcsolódnak.

Például, ha Trükk, vagy Dog Dancing tanfolyamot végeztél, akkor trükkök terén fejlődhetsz tovább, vagy erősítheted meg a már megszerzett tudásodat, vagy Happility tanfolyam után használhatod szabadon az agility játékokat tartalmazó pályát, vagy Treibballozhatsz, ha Treibball tanfolyamon vettél részt. Flyballozhatsz rendszeresen, ha Flíball tanfolyamon vettél részt. 

Ezzel a programlehetőséggel kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy lemozgathasd rendszeresen kutyusodat a hozzátok leginkább illő, és a kutyád számára legalkalmasabb, legélveztesebb és hatásosabb módon kedvezményes klubbérlettel.


Minden szerdán, és szombaton részt vehettek ilyen foglalkozáson, ha előre jelzitek részvételi szándékototkat!

EbMesteres tanfolyam hiányában csakis a tréner engedélyével lehet csatlakozni a csoportokhoz, mely a regisztrációs űrlap beküldése után e-mailben, vagy telefonon leegyeztetett időpontban történő szintfelmérő külön alkalmon dől el.

Ezek a tematikus alkalmak kiegészíthetik a tanfolyamra járó kutyusok programját is, hiszen itt a már a megszokott gyakorláson kívül több idő jut a játékra is, de akár régebben végzett gazdiknak is ajánlott szintentartásként, vagy felelevenítő óraként. 

A találkozó óráit egyszeri alkalmankként is lehet látogatni, de minden eseményen való részvétel alkalmankénti bejelentkezéshez kötött, mely előzetesen történhet a gazdiknak létrehozott facebook csoportban, e-mailben, vagy telefonon keresztül.

 

Facebook csoport

 

Árak

 

Induló tanfolyamok