EbMester - Felsőfokú csoportos kurzus

 

Ez a Felsőfokú Engedelmességi képzés már az Alap, és Haladó kurzust végzett kutyák és gazdáik számára lett kialakítva, hogy még inkább megerősíthessék, szinten tarthassák, vagy fejleszthessék az eddig megszerzett tudásukat.


Ahogy tanfolyamról tanfolyamra haladsz, úgy értékelheted át kapcsolatodat kutyusoddal lépésről-lépésre, és válik egyre érthetőbbé számodra, is, hogy mit üzen ő, és tudod egyre inkább, hogy mire van szüksége, és mivel tudod rávenni azokra a dolgokra, amiket kérsz tőle.

Ezen a tanfolyamon is mindazok mellett, hogy kölcsönös tudásotok egymásban növekszik, és erősödik kapcsolatotok, úgy egyre könnyebbé válnak majd az eddig kihívást jelentő feladatok is. Ezért a már megszokott nehezített feladatokat még nagyobb távolságokból végeztetjük el a kutyusokkal, mint eddig, és többféle zavaró körülményt is bevetünk, hogy hozzá szoktassuk kis kedvencedet az erős ingerek melleti fegyelmezett magatartáshoz is. Ráerősítünk a minden körülmények közötti behívásra, láb melleti sétáltatásra pórázon, és anélkül. Ráadásul a fegyelmezett játékot is megtanítjuk kedvencednek az apportírozáson keresztül különböző tárgyakkal.

Amiket tanulunk:

  • behívás nehéz szituációból
  • távolból adott feladatok elvégzése
  • Láthatatlan póráz
  • "NEM" kontroll magasabb szint (étel elvétel)
  • orvosi vizsgálat imitálása
  • helyben maradás magas ingerek mellett is
  • kutya-gazda kölcsönös figyelem
  • aktivitások
     

 

EbMester tanfolyam

 

Mit hozzak az órákra?

 

-Egészséges, éhes kutyát

-Póráz, nyakörv

Amit fontos hozni, az a póráz, nyakörv, ami lehetőleg a hagyományos (kiképző) fajta legyen. Hámban nem lehet olyan jól oktatni a kutyusokat, ki is bújnak belőle elég sűrűn, de, ha csak ebben érzi magát jól az eb, akkor megteszi ez is. A póráz lehetőleg legyen fix textil, bőr, vagy amilyen anyagút szeretnél, de ne a flexi, ami képzés közben nagyon megnehezíti a mozgást.

-Jutalomfalat

Lehetőleg nedves, hogy könnyen lenyelje a kutyus. Minél kisebb darabokra aprított virsli, sajt, alma, répa, amit csak szeret az eb. Ínyenceknek főtt, sült húsok darabolva, akár májról, vagy egy kis kacsacombról legyen szó. Lehet boltban vásárolt nedves, vagy szárított hús is, és különböző jutalomfalatok. Amit viszont minden nap kap otthon száraz eledel, az nem biztos, hogy eléggé motiválni fogja az iskola magas ingerkörnyezetében, így próbáljatok ki többféle falatot. Egy-egy alkalommal akár 20 dkg jutalomfalat is elfogyhat, amit mindenképp vonj le a napi eledeléből kis kedvencednek, hogy ne hízzon el!

-Klikker (nem kötelező, de ajánlott)

-Víz, itató

-Törölköző

Ez lehet bármilyen nem használt rongy darab, kádkilépő is, amin a kutyus elfér, hiszen ez lesz a feladatok kindulópontja.

-Első alkalommal az oltási könyv

Ennek a megkapott oltásoknál lévő pecsétekről  készült fotóját is elfogadjuk, ha azzal érkeztek az első órára. A kombinált oltásokat, és a veszettség elleni oltásokat is elllenőrizzük ilyenkor.

 

Időtartam és díjazás

 

A képzés 8 alkalmat foglal magába, és az egyes alkalmak 60 percesek. Ezek minden héten ugyanabban az időpontban kerülnek megtartásra.

A tanfolyam díja 45.000,- Ft, de most akciósan 36.000,- Ft 2022.11.30-ig.

A beíratkozás után mindenki kap egy ajándék dummyt a második alkalmon.

 

Induló képzéseink

 

-2022.11.16 - 12.21. szerda 18:30

-2022.11.12 - 12.31. szombat 14:00

-2022.11.24 - 2023.01.12. csütörtök 18:30

 

Kapcsolatok:

 

Tóth Erika: Okleveles Kutya Tréner és Gazdi Mentor +36-30-601-8247

Polyák Veronika: Vezető Kutya Tréner +36-30-719-0074

info@ebmester.hu


Oktatások helyszíne: az EbMester Kutyaiskola és Élmény Park Göd és Sződliget határán a régi kettes főút mentén található.

 

Jelentkezz most képzéseinkre az alábbi űrlap elküldésével!

Felsőfokú Engedelmességi Tanfolyam regisztráció

Küldhetünk értesítőt rendezvényeinkről?
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.
Általános szerződési feltételek elfogadása

Kattintson Ide az ÁSZF megtekintéséhez!
Új lapon nyílik meg, az űrlap kitöltés megmarad (*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező).